ACİL YARDIM AŞI

Kızlar aile hekimim beni dün arası bugün aşı günüm tetenoz difteri ve boğmaca dedi ben zaten 3 yıl önce hamileyken tetenoz aşısı olduğumu söyledim bu kez bana tetenoz difteri ve boğmaca dedi kafam karıştı tedirgin oldum aşı konusunda bebeğime ya zarar verecek bir aşı ise offf yardım

Ben 2024 te hamile olmadan önce olmuştum daha kimse bana aşı demedi aramadı hiç

Özlemim benide biliyorsun Göktuğ hamileyken yapıldı ve şuana kadar kimse asi vs için aramadı istersen bı Dr iletişime geç o onaylarsa yaptır yada bı araştır

1 Beğeni

Öncelikle bana da vuruldu hamile iken. Aşı takvimi değiştiği için tetanoz aşısına boğmaca ve difteri eklemişler. Bende gebeliğim arası 6 yıl olduğu için hemşire doktora sorup öyle yaptı. Ve diğer iki aşıyıda sadece tetanoz şeklinde yapacak şuan süresi var bekliyorum. Muhtemel 3 yıl önce olduğunuz sadece tetanoz ise bunu yeni aşı takvimine uyarlayıp yapacaklardır. Daha açıklayıcı olması açısından gidip yüz yüze konuşmanızda fayda var​:smiling_face_with_three_hearts:

Tşk ederim dün oldum aşıyı dünden beri kolum ağrıyor hareket edemiyordum

Çok normal. Üç gün ağrıdı benim . Aynı sizin hesap kolumu kaldıramadım. Görümcemin de aynı şekilde olmuştu. Çok geçmiş olsun İnşaAllah hemen geçer sizinki ama sürerse de normal :bouquet::hand_with_index_finger_and_thumb_crossed:t2:

Tşk ederim canım

1 Beğeni