Arkadaşlar 5+2 deyim şuan bugün açık kahve koyu sarı tarzında lekelenmeler oldu geçen haftada olmuştu ama miktar daha azdı bir gün sürdü geçmişti doktor progestan vermişti bugün lekeler çoğalınca tekrar gittim kesenin altında kanama var dedi bebeği gördü küçükte olsa kalp atışı görüyorum dedi ama çok küçük olduğu için duyamadık dikkat etmen gerekiyor dedi bu durumu yaşayan varmı çok tedirgin oldum
Evet canim ayni weyi men hamile kaldiqmdan beri yawadim 18 19 hafdaya kadar doktor hemen pogstron iyne filtre soyledi onu yapiyordum her kanamam olduqnda pgstron iyne yapiyordum ama filtreni 32 hafdaya kadar kulandim
Peki problem oluşturur mu şuan yatıcaksın dedi fitili günde bir alıyordum ikiye çıkardı sayısını çok korkuyorum ya
Korkma bende gunde 2 defa kulaniyordum doktor soyledi 18 19 hafdaya kadar devam edecek dediyi gibde oldu wimdi doqum icin gunleri sayorum
Aqir iwler yapma kendine dikat et ben tolet yemek diwinda hic bir wey icin kalkmiyordum yatakdan
Bende de olmuştu 8. 9. Haftalarda ama bende kanama alani oluşmuştu fitil verdi kullandim geçti şükür inşalah seninde geçecektir endişelenme ![]()