9 haftalık hamile yim dün biraz gezidm ayakta kaldım biraz da araba sarstı bugün miğde bulantı fln hç olmadı bebğime bişey mi oldu acaba kalbi mi durdu diye çok korkuyorum
Kendini korkutma canım mide bulantısı hep olacak diye bir şey yok ki inşallah hiç bir şey olmamış tır bir riskin yoksa niye böyle bir korkuya mı kapıldın
Yok yok hayır riskim yok doktorum 2 hafta önce herşey çok gğzel yolunda demişti
Mide bulantısı her zaman olmak zorunda değil herkesin hamilelik dengesi farklı olabilir bende 27. Haftadayim bu zamana kadar toplasam 10u geçmemiştir mide bulantım vs o yüzden canını sıkma
Tamam o zaman kendini korkutma inşallah hiç bir şey de olmaz stres iyi değil canım ona güre
Bu korkuyu ben de sürekli yaşıyorum önceki gebeliğimde çok midem bulanırdı bir anda kesildi bulantım bebeğin 9. Haftada kalbi durmuş pıhtılaşma sorunum olduğu için. Şimdi de 7+5 oldum hiç midem bulanmadı 1-2 kez çok az bulandı geçti ama her şey normal. Ben de sizin gibi çok sorun edip sürekli doktorumu darlıyorum ama doktorum hamilelik bitse bile belirtileri devam dahi edebilir Bulantıya ya da başkaca bir şeye bağlamamak gerekiyor dedi. İyi düşün bebeği strese sokma kendin de strese girme dedi. Sen de öyle yap Allah’ın izni ile bebeklerimizi sağlıkla kucaklarız
Miğde bulantısı öyle bişey ki benm 8 haftada ptesiye kdr miğdem bulanıyordu salı günü bi anda kesildi. Doktora sordugumda artık yetini bulduğunu yavaş yavaş azalacağını yada tamamrn kesilir demişti. Ara ara şimdi büyüdükçe miğdem bulanıyor ama cok hafif oda cok aç kalırsa özellkle sabahları. Birde ilk hamileliğimde ilk aylarda bulanmıştı birde 7 8 . Aylarda olmuştu
Aynı haftadada bendede oldu korkma bende panikle doktora gitdim ama bir şey yokdu o günden şimdiye kadar12 hafta oldum hala asiri kusma var
Nasıl anladınız kalbi durduğunu acaba kanamanız mı oldu ağrınız mı
Anlamadım Malesef 12. Haftada cinsiyet öğrenirim belki diye gittiğimde 9+5 te kalbinin durmuş olduğunu söyledi doktorum…
Peki miğde bulantı fln devam ediyor muydu vajinal akıntınız fln çok üzüldüm ya inşallah ikincisi sağ salim yoldaş olur size
Akıntım vardı mide bulandım bitmişti ama ben artık 12, haftaya giriyoruz diye kendi kendine geçtiğini düşünmüştüm, umarım sağlıkla kavuşuruz