Acil bakar mısınız

1 saat önce muhtemelen suyum geldi yatakta uzanıyordum kalktığımda yatak ıpıslak olmuştu 1 su bardağı kadar ıslaktı sancım falan hiç yok 38+4 üm

Daha önceki dogumlarimda hiç suyum gelmedi nasıl bişey ne yapılır bilmem ama bı doktora mi gitseniz acaba bebek susuz kalmasin gibisinden

Hastaneye git cnm

Su geldikten sonra 1 saat içinde hastaneye gidilmesi gerekir diye söylendi ebeler tarafından bizlere bence ihmal etmemelisin

Hastane ye canım bebiş geliyor :joy::smiling_face_with_three_hearts:

Sancım falan hiç yok ama doktora haber vereyim mi

Mutlaka ver haber dediğim gibi bebeğin içinde yaşadığı sıvı bitince nefes vs alması zorlasabilir

Evde suyu gelmiş biri olarak diyebilirim ki suyun gelmesi öyle bir bardak gelip kesilecek gibi bir şey değil su gelince önce bir damlıyor sonra işermiscesine o kadar çok akıyor ki durdurmak isteswn de durduramiyorsun şarıl şarıl su geliyor ve sen engel olamıyorsun üstün basın yerler bir kaç sn içinde sırılsıklam oluyor ben hemen depend bezi takmıştım tabi hala akmaya devam ediyor asla durmuyor arabanın koltuğuna da iki kat havlu koyup belime havlu sarıp hastabeye yetişmiştik doktorlar muane ederken hala akıyor suyun eğer patladı ise doğum gerçekleşmesi için tüm suyun boşalmasını bekliyoflar

Şayet benim yazdığım gibi bir durum ise suyun geliyordur ama su gelmesi biraz aktı kesildi gibi bir durum asla değil geldi ise durduramiyorsun akmaya devam ediyor benim suyum geldiğinde ufacık bir sancım yoktu şu geldi diye illa sancı gelecek diye bir durum yok Allah yardımcın olsun hayırlı kolay doğumlar versin ben de 38+2 de doğum yaptım

Az bi su gelse bile dra haber vermelisin. Bebeğin suyu azalırsa sancım olmasa bile doğumu başlatablirler. Bebeğinin amniyon sıvısı azalmış olablir illa sancı bekleme. Druna söyle ara hatta

Valla canım benim hep ıslaklık oluyodu ilgilenmedim akıntıdır dedim ama degilmiş doktor randevuma gittim hiç suyun geldimi dedi akıntı gibi ıslaklıklarım oluyordu dedim suyum fazla oldugu için sızıntı yapıyomuş acil sezeryana aldılar herkesin farklı oluyor ihmal etme

Ne yaptınız doktora gittiniz mi az çok fark etmez hastaneye gidin mutlaka bebek susuz kalmasın