Acil bakar mısınız lütfen

Arkadaslar merhaba bugün itibari ile 7+3 günlük hamileyim. En son 2 hafta once kontrole gititm. Doktor 5 haftalik dedi. Kese gayet guzel ama bebek için erken dedi. Yarin kontrole gidecegim ama az once bir arkadasimla konustum onun bebegi 5 haftalikken gorunmus. Benim kesede bebek yoktu. Suan asiri gerildim. 5 haftalik kesede bebek.olmamamasi normalmi

1 Beğeni

Evet tamamen normal. Her hamilelik kendine özeldir. Yani herkeste 5. haftada gözükecek diye bir durum söz konusu değil, hatta 5. haftada bebeğin görülmesi bile nadirdir. Genellikle geç döllenme yoksa 6. haftada bebek görülür. Doktorun senin için doğru olanı söylemiş :slight_smile:

Cok ama cok tesekkur ederim. Bu ikinci bebegim olacak. Ilkinde daha rahattim. Bu beni cok etkiledi :heart:

Tabi ki normal . Ben de öyleydim 5. Haftamda kese var bebek yok denildi 1 hafta sonra bir yere gittim yine aynısı dendi sonra hatta doktor 10 güne gel daha olmadı alırız keseyi bile dedi alaycı bir tavırla . Başka bir doktora gittim bana beklememi söyledi 8. Haftada kalp atışı ile birlikte bebeğimi gördük . Moralini bozma sen bu dönemde güzelce dinlen inşallah sağ salim bir süreç olur şimdi 23. Haftamdayım bende

Çok normal. Ben bebeği keseyi erken gördüm ama kalp atışları 9+3 de duydum. Her gebelik ayrıdır kendini strese sokma. :+1:t2: