Merhaba, 7. Haftadayım. Kabızım. Gebelik öncesi ilaç ile rahatlıyordum. Gebe olunca kayısı tarzı gıdalar tüketmeye başladım fakat artık cinlerim tepeme çıkıyor bunları ağzıma alınca. Acı biber turşusu yemeye başladım. Bu beni rahatlatıyor. Zararı var mı yok mu emin olamıyorum. Lütfen yardımcı olun.
Tuvalete çıkmanıza mı acı biber turşusu yardımcı oluyor? Baharat, acı konusunda bir şey diyemiyorum bilgim yok çünkü ama kabızlık için zeytinyağı içerisine kuru inciri dilimleyip bir gece beklettikten sonra yemek iyi geliyormuş, ılık su içiyorum ben yemek öncesinde genelde. Arama kısmına kabızlık yazarsanız çokça paylaşım bulabilirsinizÇabucak düzelirsiniz inşallah
Yani acı yemek bağırsaklarımı hızlı çalıştırıyor. Bende turşu bibere sardım. Teşekkür ederim onuda deneyeceğim inşallah işe yarar duacın olurum vallahi
Valla bende hazırladım şişkinliğim devam edince ama sonradan gerek kalmadı yemedim yoksa kesin yorum yapardım. Yemeklerden önce ılık suya, zeytinyağı koyup biraz onu için yada direk ılık su mide rahatlar yani hiç değilse
Çok sağ ol vakit ayırdığın için
Rica ederim faydasını görürseniz ne mutlu. Baktınız geçmiyor doktora söyleyin, bende söyledim magnezyum ve şurup verdi. Şurubu hiç kullanmadım, magnezyumu da bir hafta iç demişti içmiyorum şimdi ebeye soracağım ona göre devam edeceğim
Çarşamba randevum var kesinlikle soracağım. Umarım bu dert azalır
Geçer geçer inşallah
İnşallah 🫨 tekrar sağ ol. Hayırlı akşamlar canım
Afiyet olsun Bebeğe zararı olmaz ama mideniz yanabilir. Herşeyin fazlası zarar
Zararı yoksa içim rahatladı. Nette bazı farklı bilgiler var kafam karışmıştı. Doktor kontrolüm yarın kafamdaki soru işareti biraz hafifledi teşekkür ederim