Aci biber aciill

Alerjik reaksiyon gösterdiği için böyleymiş canım.

1 Beğeni

Gittim, alerji olmuş ellerim

Bana hiç bir şey yapmadılar. Ne krem ne iğne. Buraya boşuna mı geldim dedim bir krem sürün bari, hamilesin yok dediler. Allah’ım…

Çamaşır suyuna alerjim var

Katılıyorum

Yoğurdun içine buz koy bir sürü, içinde beklet uzun süre

Geçmedi ki, onu da yaptım

Su topladığı icin acile gidin iyi olur herseyi surmeyin surulen kremler hersey bebege geçiyor… Acilde pansuman yaparlar gerekli ilacı verirler gecmis olsun

1 Beğeni

Bu benim başıma geldiğinde hamile değildim o zaman iğne yapıp krem vermişlerdi Şimdi senin için daha zor geçmiştir Çok kötü bir şey Allah yardımcın olsun

1 Beğeni

Allah razı olsun :heart::pray:

Yapmadılar maalesef. Geçti ama çok şükür

1 Beğeni

Ay çamaşır suyu yazmışlar ya okurken şoka girdim. Ben mutfağa girince doktor eldiveni ile çalışıyorum. Size de tavsiye ederim. Deterjana da asla el surmuyorum. Şampuanlarım bile organik :joy: yani öyle bir dönemdeyiz ki asla kendimi riske atmıyorum. Size de tavsiye ederim. Çok geçmiş olsun :white_flower:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :hugs::heart:

1 Beğeni

Eviniz çamaşır suyu olmadan nasıl temiz olacak ki ben gebeligimn başından beri kullanıyorum hiç bir sıkıntı da olmadı ve fark edersenz sulandırılmış dedim yani bunun bir zararı yok bir litreye bir damla hesabı başıma geldiği için ve doktora danıştıgm için öneridim aynı zamanda kendimde sağlıkçıym bir zararı olsa bilmesem söylemem herhalde

Silver krem varsa surun acisi diner

Hayır hala şoktayim savunmaniza. Parol bile onermeyen doktorlar nasıl çamaşır suyu tavsiye eder anlamıyorum. Doğrudur diyemiyorum kusura bakmayın. Kimi var 300 le şeker komasına girer, kimi var 500 şekerle normal hayatına devam eder. Herkesin bünyesi farklı. Ben kaç aydır hastayım doktor bana antibiyotiği geçtim parol bile vermedi hala mantığım almıyor çamaşır suyunu.

Biraz araştırma yapın şoku atlatmaniza yardımcı olur. Ki normal çamaşır suyu havalandırılms ortamlarda kesinlikle bir zarari yok kaldı ki ben bir damladan bahsediyorum. Yaparsınz yapmazsnz ona bişey diyemem tavsiye istenmiş başıma geldigi için biberin içerisindeki acıyı aldığını kendimde test ettiğim için önerdim.Parol hamilelikte kullanılması kesinlikle zararsız bir ilaç tabi içeriğindeki etken maddelere alerjinz yoksa nasıl doktor gerekli olduğu halde önermems buna şaşırdım ayrıca gebelik grubu denilen birçok antibiyotik var ve bunların kullanılması gerekenli olduğu halde enfeksiyon tedavi edilmezse bebek ve anne sağlığı için aşırı zararlı olduğunu da söylemek isterim.