Aç mı kalayım 😂

Merhaba anneler 33 Haftalık hamileyim , ilk hamileliğimdir. Sürekli acıkıyorum sürekli bir şeyler yemek istiyorum ama yediğim zaman midem rahatsızlaniyor,yemek boruma asit geliyor uyuyamıyorum :sweat_smile:Ama yemesem de olmuyor.Ne yapayım sizce Nefsine hakim olamayan doyumsuz anneler var mı ?

1 Beğeni

Benimde şuan midem kazınıyor yemek yememek için su içiyorum pek etkili değil ama biraz önlüyor gibi​:joy::joy::smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Gece geç saate bırakma atıştırmalık yemeyi miden kazinirsa leblebi muz çiğ badem fındık ceviz havuç veya salatalık gibi öyle şeyler tuketebilirsin gündüz yine sevdiğin şeyleri tüket ama uykuda daha çok aktif oluyor bu asit durumu ona dikkat etmelisin​:four_leaf_clover:

1 Beğeni

Anaaaaa beeeen :rofl::rofl::rofl::rofl:

2 Beğeni

Bugün geç saatte yemedim​:sweat_smile:Gerçekten midem ağrım olmadı hiç :grinning::heart:Ama bundan sonra hafif şeyler yerim :face_holding_back_tears:Ağır değil :smiling_face:

1 Beğeni

Bende 32. haftadayım aynı sorunu yaşıyorum çok fazla acıkıyorum ama yiyince de midem yanıyor keşke yemeseydim diyorum​:joy: az az ye ama sık ye o zaman sorun olmuyor​:face_with_hand_over_mouth:

1 Beğeni

Aman ye gitsin zaten doğum yapınca birşey yiyemeyeceksin herşey bebeğe gaz yapıyor hamileliğin tadını çıkar boşver :joy:

1 Beğeni

Hər aciktiginda normal yemek yeme saatleri dışında meyve yoqurt kuru yemiş falan ye ağzında bos kalmaz bende oyleyim lakin şu aralar hiç bir şey yemək dahi isdemiyorum midem bulanıyor her yemek yediğimde işdə bende hem sağlıklı hemde pretein deposu olan şeyler yiyorum küçük bir tost yap ye ceviz ye

1 Beğeni

Gece gündüz boş bırakmıyorum midemi ozellikle ekmek cok yiyorum sırf midemim acı suyunu ceksin diye midemin bos oldugunda daha cok asit yaptigini ve agzima geldigini fark ettim bunuda kusarak anladim midem cok cabuk bosaliyor ve ekmek atmaya basladim yagli asitli seylerden uzak durmaya calisiyorum :smile: 36+2 olduk bu aralar biraz daha rahatim