9 aylık serüvenden son kaç gün kaldı ⏳

Benimde son 24 gün​:innocent:

3 Beğeni

Ne durumdasiniz agrilariniz basladimi

2 Beğeni

Rabbim izin verirse inşaALLAH uygulamaya göre 62 gün :smiling_face_with_three_hearts:

Allah’ın izniyle 12 gün :smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

Son 57 :heart_eyes::hibiscus::bird::nazar_amulet:

Yok henüz başlamadı benim ya şuan herşey normal gibi sanırım doğuramayacağım​:joy:

1 Beğeni

Benim öncesinde hiç bir belirtim olmuyo Bi anda başlıyor Sizin de öyle olur belki :smile: Aramızda 4 gün var bu arada Bende de kasılma dışında birşey yok şimdilik

Bende şuan hiç belirti yok sadece son zamanlarda oğlum cok hareketli ve hareketleri biraz acıtıyor​:joy:

O bende de var Benim bebeğim kız. Çok çok hareketli canımın ağrısından inan gözüm doluyo Şuanda da uyumaya çalışıyorum en az 1 saattir hiç durmadı:woozy_face:

66 gün :smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

Son 72 gün :heart_eyes::revolving_hearts:

Ayyy 47 gün :heart_eyes::pleading_face:

2 Beğeni

Benimde son 30 gün :smiling_face_with_tear::innocent: Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

2 Beğeni

29 günden düştük son 10 günümüz rabbim sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah rabbim

Yarim saat sonra 25 gun tabi beklerse :rofl: sancilarim oluyo artik

Son 114 gün kaldı

Oyy maşallahh oynamayinca da panik oluyorum o yüzden oynasınlar boşverelim​:joy:

Benimde şuan 43 gün kaldı

Son 10 gün ama bugün hep şiddetli ağrılarım vardı .

Ben doğum yaptımm şuan 10 günlük bebeğim var :palms_up_together:t3::white_heart::two_hearts:

2 Beğeni