9 aylık maceramızın hayırlı sonu inşaAllah🤲🏻

Merhaba kızlar . Yarın saaat 16.30 da sezeryan olacağım. İlk bebeğim olacak. Biraz korkularım var. Dualarınızı ve önerilerinizi bekliyorum :hugs:

11 Beğeni

Allah yardımcın olsun, sağlıkla gelsin inşallah :palms_up_together:t2:

1 Beğeni

Hayırlı olsun sağlıkla gelsin :bouquet::heart:

1 Beğeni

Ahh canım vakit gelmiş Allah kolaylaştırsın. Hayırla sağlıkla al inşallah kucağına bizede doğum hikayeni yazmayı unutma :heart_eyes:

1 Beğeni

Ayyyyy Rabbim sağlıcakla kavustursun dualarimiz seninle Rabbim yar ve yardimcin olsun korkma kavusacaginiz ani dusun hep. strese girme canim benim :heart_eyes:

1 Beğeni

Şimdiden hayırlı olsun, Rabb’im sağ salim çıkmanızı sağlasın. Dualarım sizinle :star_struck::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun canım benim hiç korkma miniğini kucağına aldığın anı düşün kokusunu içine çekmeyi planla oyyy valla ben heyecan yaptım :hugs:

1 Beğeni

Hayırlı olsun sagsalim kucagına alıp koklamak nasip etsin Rabbimm​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

ALLAH YARDIMCIN OLSUN CANIM KUCAGINA ALINCA TUM KORKULARın GECECEK INSALLAH​:blush:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun canım, sağlıkla gelsin minik :heart:

1 Beğeni

Hayırlı olsun allh sağlıkla kucağına almayı nasip etsin İNŞALLAH :smiling_face_with_three_hearts: Bide kaçıncı haftadasin sezaryen için​:smiling_face:

1 Beğeni

Canım allah yardımcın olsun. Sağlıkla mutlulukla bebeğine kavuşmak nasip olsun.

1 Beğeni

Hayırlı olsun inşallah, sağlıcakla geçsin günleriniz :bouquet::bouquet:

1 Beğeni

Allah yardımcın olsun inşallah

1 Beğeni

Rabbim yaridmcin olsun saglikla kucağına al inşallah​:heart:

1 Beğeni

Canımsınız hepinize çok teşekkür ediyorum güzel temennileriniz ve samimiyetiniz için . Çok şükür bitti doğum macerami müsait olunca yazacağım :heart: 38+5 te doğum yaptım bu arada

1 Beğeni

Gözünüz aydın olsun .Bebeginizle mutlu bir hayatiniz olur umarim .:two_hearts:

1 Beğeni