8 haftalıkken kanama

8 haftalık hamileyim dün kanamam oldu az ve koyu kırmızı şeklinde. Doktora gittim her şey normal ama dinlen dedi. Progestan verdi. Sizinde başınıza böyle bir şey geldi mi

Tam 8 haftalikken benim de basima geldi acayip bir sanciyla uyandim lavobaya gittigimde kan geldi hemen doktora gittik bebekte bisey yoktu igne vurdular daha sonra progestan kullandim kanamam zaten 20 dk icinde durmustu suan 10+6 haftaligim 2 gun once yine cok azicik bir kanamam oldu igne yapildi birde hafif grip gibiydim 2 tane serum takildi cok sukur suan iyiyim doktor dinlen dedi agir kaldirmak vs yok is yapmiycaksin yola gitmiyceksin oyle 1 saatlik 2 saatlik araba yolculuklari vs yasak korkma Allahin izniyle insallah bir sıkıntı olmaz icini ferah tut dua et kendini hicbirsekilde yorma progestani da fitil olarak kullan

Benimde ayni oldu hic dert etme bol dinlen 11 haftada geviyor ilaci duzenli kullan agrin veya kanaman olursa mutlaka git ama yorma kendini bana evi bile sipurme dedi doktor grcmezse artarsa igne veriyor progestanin

Aynı dönemde benimde başıma geldi iğne vuruldum sonra 10 gün boyunca progestan kullandım şuan 15+6 dayız çok şükür iyiyiz bol yatıp dinlenmek önemli dikkat et sakın eğilip kalkma ilacın bitene kadar yemek ve lavabo haricinde kalkma ben öyle yaptım

Genelde gebeliğin ilk üç ayında görülür. Bolca uzanın ve dinlenin. İlacınızı düzenli alın :potted_plant: