8+3 günlük hamileyim ve canım sürekli bişiler yemek istiyor ve kilo aldım şimdiden göbeğim çıktı sizce normal mi
Valla ne güzel yiyebiliyorsaniz ben bulantidan kilo verdim şimdiden çok yemeyin ekmek hele hiç yemeyin zaten 6aydan sonra her türlü kilo alıyoruz
Canım selamgebeliğimin 14.15. Haftasında 4 kilo almıştım. Ve doktorum zaten bu aylar bebek kilo almıyor. 2 kilo almış olmanı beklerdim dedi. Şükür şimdi 35. Haftam bitmek üzere, dikkatli ilerledim. Sana da tavsiye ederim, çok kilo almak iyi bir şey değil. Hani bazen 20-30 kiloları görüyoruz duyuyoruz ya sağlıklı normal olan değil canım. Ekmeği - şekeri kes bence.
Bulantı için ilaç yazdı doktor şimdi iyi durumda yoksa benimde kötüydü midem
Aynen normal canim bende 56 basladim suan 60 olduk 17 haftaligim cunku bulanti tetikliyor surekli aclik hissediyorsun
Ben 58 ksldim 75 doguma gittim ilk gebelikte bes seneye veremedim kiloyu
Simdi 56 kaldim 60 olmusum nasil gidiyor sence yinemi hizli 4. Aydayim 5. Aya gircem insallah
52 de kaldım 58 oldum 8 haftalık ben çok hızlı kilo aldım asıl
49 bucukla hamile kaldım 4’üncü aya gircem 50 buçuk olmuşum çok güzel yiyorumda hiç mide bulantım olmadı
Hersey yiyorum ekmeksizde doymuyorum surekli midem kaziniyor aslinda o kazintiyi bulsnti yapiyor aclik saniyoruz boyun kac benim 155
Sen hic kilo almamissin ne guzel
Evet son aylarda bakalım ne olcakk
Ne güzel masallah ben bulantılardan mutfağa gıremıyorum . Evin her yerinden midem bulanıyo desem yerıdır . Çok zor bi süreç gecırıyorum
Şu midesi bulanmayanlara hayranım ne güzel keşke bende öyle olsaydım
Sağlıklı beslenerek süreci yönetebilirsiniz
10 haftalık oldu daha hayla bulantı var hap kullanmama rağmen zor yiyiyorum 2.3 kilo verdim mide bulantısı olmayanlar çok şanslı
17 haftalığım ve 5 kilo aldım doktor böyle giderse şeker tansiyon çıkar erken doğumla eline alırsın 750 gr bebek dedi 5-6cı aya kdr bebek kilo almıormuş yedklerimiz direk bize ve bebeğe zarar diyetisyene gitmeni öneririm kilonu korursun en azından kilo verdirmeyip kilo kontrolü sağlıyorum ben şuan ve iyi gidiyor
İlk 3 ay sadece bir kilo aldı. 4 aydayım kilom sabit göbek büyüyor önüme geleni yemiyorum patos değilim sonuçta hamileyim lafına da sığınmak istemiyorum dikkat ediyorum. Normal doğum da olsa sezaryen de olsa kilolu olunca iyileşme süreci acılı ve uzun oluyor. Sana tavsiyem kendine dikkat et bebek her şekilde büyüyor zaten
Normalde çok bulantım olmuyordu günde bir kere felan kusuyordum dün çok kötü oldum 7 kere kustum hiçbir şey yiyemedim su içsem kustum normalmi sizce
Aclik tokluk sekerinize baktirin sekeriniz düştügu icin tatli birseyler yemek istiyorsuz buda aniden sekerin yukselmesine ve daha cok yemenize neden olabilir ben suan diyet yapıyorum bu konudan dolayi