7 haftalık gebeyim bebek görülmedi

Merhaba kızlar 7+3 haftalık gebeyim fakat bundan 2 gün önce kaşık agrisiyla doktora gittim doktor ultrasonla baktı kese göründü fakat bebek görünmedi ultrason aletinin hata verdiğini söyledi fakat yine de kadın doğuma görünmemi söyledi bu normal şey mi acaba içimde öyle bir korku var ki anlatamam ha birde kanım şişti bunun öncesinde karnımdaki şişlikte yok oldu hafif hafif goguslerimde ağrı ve şişlik var

1 Beğeni

Geç döllenme olabilir bu yüzden daha bebek görülmemiş olabilir bazen regl tarihi ile uyuşmuyor geç döllenmeden dolayı mesela 7+3 haftalık hamile diye hesaplar uygulama ama doktora gidersin kontrolde 6+3 der geç döllenme olabilir ki birçok kardeşin 7-8-9 hatta 10. Haftada bile Bebek kalp atışını gördüğüne şahit oldum telaş etmemeye çalış ne gelirse Allah’tan geliyor o kuluna zulüm etmez Elhamdülillah böyle olmasinda da vardır bir hayır iyi düşün iyi olsun

1 Beğeni

Hoşgeldin :rose::dizzy: bu arada diğer arkadaşlar da sana karşılık verecektir eminim sağlıcakla kal :raising_hand_woman:t2:

1 Beğeni

Merhaba @Cagla hoşgeldiniz :bouquet: moralinizi bozmayın burda 9. Haftada bile kalp atısını duyan anneler gordum geç dollenme olabilir bence tekrar bi randevu alın

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim inşallah dediğiniz gibi olur rabbim neylerse güzel eyler

1 Beğeni

Yarın kontrole gideceğim dua edin bol bol kızlar Allah rızası için bebek sahibi olmak çok istiyoruz hayırlısıyla

1 Beğeni

Dualarımız seninle güzel kardeşim. Ben de 7. Haftada gördüm bebeğimi. Oluyor böyle hiç canını sıkma sen.

1 Beğeni

Merhaba

Aramıza hoşgeldin :tada:

Geç döllenme olabilir diye düşünüyorum. Umarım görürsün. 8. haftada bebeğini gören hamişlerimiz var :blush:

2 Beğeni

5+4 teyiz bizim görüldü ama diğer arkadaşların dediği gibi geç döllenme olmuş olabilir.İçini ferah tut. :heart:

1 Beğeni

Hoşgeldiniz :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

Merhaba bana boş gebelik dediler 8. Haftadayim başka doktor yeni oluşmuş dedi ultrason kağıdım böyle sizce embriyo var mı