7.haftamdayim bildigim kadarıyla bugun ultrasona gittim ama keseyi ve bebegi göremediler neden olur acaba
Geç döllenmedir 9. Haftaya kadar bekleyin
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
- haftada görülen hamişlerimiz var, umarım görürsünüz
Teşekkür ederim inşallah
Tamamdır teşekkür ederim
Merhaba kızlar burda yeniyim bir sorum olacak ben iki gün önce ultrasyona gittim bebek 7+5 haftalıkmış kalp sesini de duyduk ama ikinci bir kese vardı ve o kesede bebeği göremedik haliyle kalp sesini de duymadık doktor bu kesenin daha küçük olduğunu o yüzden 2 hafta sonra tekrar bakalım dedi sizde iki hafta sonra onun da kalp sesini duyar mıyız bu durumu yaşayan oldu mu aranızda
Benim öyle oldu 5. Haftada bir kese daha vardı yeni olusmustu diğerine göre küçüktü takip edicez dedi 7. Haftada gittim ilk gördüğümüz kesenin kalp atışı vardı diğer kese bozulmuş o kendisi atılacak kanama olabilir de olmayabilir de endişelenme dedi zaten yer olarak da kötüydü iki kese ondan en hayırlısı olmus dedi doktorum biz de ikiz olacak diye çok heveslenmistik ama nasip böyleymiş.Kaybolan ikiz diye geciyor bu durum ama sizinki belki tutunur doktorun dediği gibi zamanla anlaşılıyor bu durum bi on gün sonra tekrar bakılır anlaşılır
Anladım teşekkür ederim cevapladığınız için bizde çok heveslendik doktor ikiz deyince hayırlısı neyse o olsun 2 Şubat a gidecem kontrole çok merak ediyorum sonucu
Hoşgeldiniz Gebeliğiniz hayırlı olsun
Neden olmasın
Hoş buldum
Ayy ben de yarın 7.haftama girecem henüz kalp atışını duymadım inşallah duyarım. İkinci kese bence geç döleniyor
Bende de ayni sey oldu malesef bende kalp atislarini duymaya gitmistim ama doktor keseyi goremedi alttan muayne yapalim dedi onu da ben istemedim ne olur ne olmaz diye 2 hafta sonra tekrar bakalim o zaman dedi insallah goruruz bir sonrakine
İnşallah duyarsınız haber verin ultrasyona gittikten sonra
Bu durumu yaşayan çok kişi olmuş ama ikinci kese gelişmiyormuş genel itibariyle bozulup kayboluyormuş yani hayırlısı neyse o olsun ama inşallah onun da kalp atışını duyarım inşallah ikisi de sağlıklı olur. Sizde inşallah biran önce duyarsınız kalp sesini
Insallah siz de hayirli haberler alirsiniz Allah sağ salim bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin inşallah