Bendede aynısını oldu 8hafta olmuştu kesr vardı bebek yoktu 1 hafta sonra gel oluşmaxsa alıcaz dedi bekledik pazar günü ful ağrılar ve lekelnmm oldu acile gittim crl oluşmuş dedi pazartesi sabah’ı sanki adet olucak gibi sabahın 8 de uyandım koltuğa uzandım anlıyordum bir şey olucak tuvalete gittim bi oturdum parça geldi eşimi çağırdı o gelene kadar bez filn taktım zaten yolda kalın kese gibş birşey düştü kalan parçaları da temizleyip 3saat sonra gönderdilr
Bana kese boyutu söylememişti ve benim gittim doktor da bebeği göremeyince direk kürtaj yapalım demişti hiç bekleyelim görelim dememişti tabi ben de eşimde hemen istemedik beklemeyi tercih etmiştik ama maalesef sonuç değişmemişti ve kese büyüdükçede kürtaj işleminin ücteride baya artmıştı. Türkiyede ücretli öğretmenlik bilmiyorum ama burada hepsi ücretli çünkü özel kadın hastalıkları hastanesi normal hastalerde bu bölüm yokmuş. Ama canını sıkma ben şuan 1 buçuk ay geçti üzerinden ve tekrar hamileyim 4 haftalık 2 hafta sonra tekrar kontrolümüz var umarım sende yeniden sağlıklı bir bebeğe kavuşursun
En iyisi özel hastaneye git çünkü ultrasonlari daha iyi tek seferlik özele gidebilirsin tek doktora bağlı kalma herkesin bilgisi fatkli senin yerinde olsam ya baska doktora yada ozele giderim
Bir arkadaşım özelde alttan muayene olduğu hafta her şey yolundayken düşük yapmıştı. Doktorun önermiyorsa vardır bir bildiği. İnşallah geç döllenme gibi bir şeydir çok yaşayan var bu durumu ![]()
Ben bir kimyasal gebelik bir sagliksiz gebelik ve buda bos gebelik olursa toplam 3 sansiz gebelik yasamis olucam durumun degisecegini düşünmüyorum ama bakalim.Guzel dileklerin icin tesekkir ederim Allah seninde bebeginu kucagina almayi nasip etsin ![]()
Devlet hastanesinden sonra zaten ozele gittim ozeldeki dr alttan bakti alttanda hicbirsey gozukmedi
Sata gore aslinda tam zmanli ilerliyorum sadece 2 gun geriden geliyor ultrason gec dollenme olayi yok suan icin
Canım dua et bekle inşallah nasibinde varsa zaten olur inşallah güzel haberler alırsın en kisa zamanda
Yaa üzüldüm hayırlısı olsun inşallah sende en yakın zamanda sağlıklı bir gebelik yaşarsın ![]()