7+2 hala kese var bebek yok lutfen yorumlarinizi ýazin

Merhaba kizlar ben gecen haftada yazmıştım kese var bebek yok diye bugun tekrat dr gittim 7+2 son sat gore ayni gidiyor gec dollenme yok kese boyutu 22.8 Bebegi yine goremedik dr bos gebelik mi diyorum net biseyde demiyor gelecek hafta tekrar gel bakalim diyor Gelisim geriliği olabilir olmayadabilir boyle hastalarimiz oluyoe dedi Ayrica vajinalultrasonuda istedim dr önermedi Benimle ayni durumu yasayan var mi?

Merhaba, başka doktora gidin derim vajinal neden istememiş onu da anlamadim, 8. Haftaya kadar bana hep alttan baktilar oradan daha net görünüyor, embriyo çok küçük olduğu için karından gorunemeyebiliyor

Cok israrci oldum lutfen alttan bakin diye beni radyolojiye yoneltti ordaki ultrason cihazi daha iyi dedi bende gittim baktirdim ordada gözükmedi haftaya gel dedi önermiyorum alttan bakilmasini dedi icimede kurt dusurdu ayrica bu devlet hastanesi

Bende devlete gittim 8 e kadar, sonra bende muameleden memnun kalmadigim için özele geçtim…bana da başta net goremiyorum doktor rahminde sıvı var, işte dış gebeliğe benziyor vs dedi ama başka hastaneye gittik hemen Allah’a şükür doktorun hatası malesef…Alttan muayene de kötü birşey yok bence o doktor muhtemelen asistan ve ultrason cihazı da eski olduğu için karartilari birşeye benzetememis olabilir kese boyutu 20 mm den sonra bebek görünüyor demişlerdi bana gordukte şükür…Başka bir hastaneye gidin derim bu yüzden

Bu doktor uzman fakat alttan bakmayi hic onermiyor benim iste kese 22.8 mm artik korkmaya basladim

Korkmayın Allah büyük inşallah görünür bebiste ama dediğim gibi başka yere de görünün içiniz rahat etsin

Insallah bakalim baska doktora gitmeye calisicam cok tesekkur ederim yorumlarin icin

Rica ederim ne demek hayırlısı olsun hakkınızda inşallah :rose:

Ozele gittim az once alttan muayene etti bebek ordadq gozukmedi ama dr haftaya kadar bekleyelim dedi bence bos gebelikte iste emin olmak icin bekliyorum

İnşallah boş gebelik değildir güzel düşünelim güzel olsun herşeyin hayırlısı :worried:

Hersey ortada aslinda da hayirlisi artik​:blush:

Ben nisan ayında yaşadım bende 8 haftaya kadar bekledim kese vardı bebek yoktu doktorlar temizleyelim demişti 6. Haftadayken ama ben beklemek istedim yinede sonuş değişmemişti. Doktor nasıl emin olamıyor ki ve ben de sürekli vajinal ultrason yapılmıştı

Bende bugun alttan baktirdim bebek yoktu doktor haftayi bekleyelim diyor da sonuc bende de degisecegini zannetmiyorum cunku kese boyutu 22mm

Benimkide böyle oldu canım malesefki düşük yaptım kürtaj olmak istemedim hiç canını sıkma 1-2hafta daha bekle Allah’tan umut kesilmez inşaallah görünür canım benim dualarım seninle :people_hugging:

Tesekkur ederim bende artik bıraktım sonuc ne olursa olsun Allahin takdiri diyip onume bakicam sagolun.

Gerçekten 9. Haftaya kadar bekle ve devlete güvenme bacım aletler çok eski. Benim doktorum da özel olmasına rağmen alttan önermedi bence de vardır bi hayır ,

Özele gittim ve doktor alttan bakti noķta bile yok bebegi göremedik haftaya tekrar gel dedi ama iste beni kesenin boyutu korkutuyor kese iyi seklde ilerliyor ama henuz bi gelisme yok malesef sanirim doktorda 9.haftaya kadar bekleyecek Sizde mi gec gördünüz bebeğinizi

8de gördüm bende canını sıkma hayırlısı kuzum

Alttan muayeneyi ilk haftalarda önermiyorlar, sizinki de daha çok yeni o yüzden önermemiş olabilir 2 3 doktordan duydum ilk kızımda, içinizi ferah tutup sabırla bekleyin bence, 8 haftalık gittiğimde ultrason dan görülmeyebilir vajinal bakmamız lazım dedi istemedim ben bir sonraki hafta gitmiştim tekrar, içinizi ferah tutup başka bi doktor deneyebilirsiniz bence

Kese boyutunuz kac mm di o dönemde ve gördünüz mu bebeği