6haftalık hamilelik yatak rejimi

6haftalık hamileyim doktor yatak rejimine geçmem gerektiğini söyledi progesteron iğneler şamlar yaptırıyorum 20.8sm hematoma olduğunu soyledi her hangi arkadaşta olduysa kaç süreden sonra normal hale döndü?

8.Haftamda yatak istirahati başladı 16. Haftada bitti

Ben yaşadım canım.bende 38mm/99mm ölçulerindeydi,doktor nerdeyse 5 sm buyukluğunde dedi,baya buyukdü,bebeğin kesesinin etrafini tamamen sarmışdı,2 hafta boyunca tualet dısında ayağa kalkmadim yemeyimi bile yatakda yedim,İki hafta sonunda mucizevi bir şekilde yok olmusdu,doktorun dediklerine uyduğum için iyilesdim,ayakda gezdikce rahim kaslari gerginleşiyor.Kopma kısmının kapanmasına mani oluyor.O yuzden ancak yatak istiraheti gerek.Her aksam fitil(şam),günde 3 defa progesteron ilaç ve, haftada bir defa progesteron iğnesi.Tedavi surecim boyleydi

1 Beğeni

@baby_ugur aynı tedaviyi bende alıyorum inşAllah çabuk biter sanada teşekkür ediyorum canım bilgin için​:smiling_face_with_three_hearts:

2 Beğeni

İnsAllah cabuk iyilesirsin,sag salim kavusursun bebeğine,her gebelikde olur boyle zorluklar,hamilrlikde en sık rastlanan problemlerden başda olani hematom

1 Beğeni