Benim beşinci hafta gösteriyor ama bebek o kadarlık değil henüz benim hesaplarıma göre. O yüzden doktorlarla sürekli sorun yaşıyoruz
Hadi yaa niye ki
Bazen doktorlar o kadar ilgisiz ki üzülmemek elde değil benimde 6 haftalık oldu ama kese var haftaya gel dediler
Benim de kese var ama çok küçük diyor doktorlar. Bugün doktor istediğimiz gibi gelişmeyebilir dedi ama benim hesabımla onlarınkinin arasında iki hafta oynuyor
Benim gebelik sürecim sıkıntılı başladı ve devam ediyor. Ben her doktora gittiğimde korkuyorum
Mucize anne hamilelik takibi uygulaması google play Store’den indirebilirsin
İyi olucakain inşallah aslında bişey yokken bile doktor endişelendiriyor bazen bizleri
Benim kese güzel yerde iyi görünüyor dedi haftaya gel dedi sadece ister istemez kalp atışını duymadan rahat edemiyorum ayrıca ben yıllarca çocuk sahibi olmak için beklediğim için hayli tedirginim
Umarım süreç çok güzel ilerler sizin için. Çünkü o kadar kıymetli ve zor ki. Ben psikolojik danışmanım, çok zorlanıyorum kendi psikolojimi ayaktat tutmakta
Aynı hafadayiz sizinle sadece benim 14+5 mide bulantısı falan n geçti mi sizde. Bende geçti zaten yeni geçti bu seferde aşırı acikiyorum acaba psikolojikmen mi diyorum. Yoksa sizde de öyle mi
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için
Benim mide bulantım hiç olmadı şuan kasıklarımda ağrı oluyor oda gaz sancısı olabilir mi diye düşünüyorum
Evet benimde aşırı kasık ağrım var ya
İnşallah geçer canım hepimizin
Masallah annesi yerim onu ben büyüyorlar yaaa
Aynen öyle gerçekten inş Rabbim kucağıma almayıda sağlıklı bir şekilde nasip etsin zaman çok hızlı sekilde geçsinde bebeğimi hayırlısıyla kucağıma alayım istiyorum
Hayırlı olsun yavaş yavaş büyüyor