6. Haftaya girdik bugünnnnn senin bulunduğun haftanın mesajında ne yazıyor

Benim beşinci hafta gösteriyor ama bebek o kadarlık değil henüz benim hesaplarıma göre. O yüzden doktorlarla sürekli sorun yaşıyoruz

1 Beğeni

Hadi yaa niye ki

1 Beğeni

Bazen doktorlar o kadar ilgisiz ki üzülmemek elde değil benimde 6 haftalık oldu ama kese var haftaya gel dediler

1 Beğeni

Benim de kese var ama çok küçük diyor doktorlar. Bugün doktor istediğimiz gibi gelişmeyebilir dedi ama benim hesabımla onlarınkinin arasında iki hafta oynuyor

1 Beğeni

Benim gebelik sürecim sıkıntılı başladı ve devam ediyor. Ben her doktora gittiğimde korkuyorum

1 Beğeni

Mucize anne hamilelik takibi uygulaması google play Store’den indirebilirsin

1 Beğeni

İyi olucakain inşallah aslında bişey yokken bile doktor endişelendiriyor bazen bizleri

1 Beğeni

Benim kese güzel yerde iyi görünüyor dedi haftaya gel dedi sadece ister istemez kalp atışını duymadan rahat edemiyorum ayrıca ben yıllarca çocuk sahibi olmak için beklediğim için hayli tedirginim :pensive:

2 Beğeni

Umarım süreç çok güzel ilerler sizin için. Çünkü o kadar kıymetli ve zor ki. Ben psikolojik danışmanım, çok zorlanıyorum kendi psikolojimi ayaktat tutmakta

1 Beğeni

Aynı hafadayiz sizinle sadece benim 14+5 mide bulantısı falan n geçti mi sizde. Bende geçti zaten yeni geçti bu seferde aşırı acikiyorum acaba psikolojikmen mi diyorum. Yoksa sizde de öyle mi

Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için​:smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Benim mide bulantım hiç olmadı şuan kasıklarımda ağrı oluyor oda gaz sancısı olabilir mi diye düşünüyorum

1 Beğeni

Evet benimde aşırı kasık ağrım var ya

1 Beğeni

İnşallah geçer canım hepimizin

2 Beğeni

Diyo benim sevgi pıtırcığım :blush::blush:

4 Beğeni

Masallah annesi yerim onu ben büyüyorlar yaaa​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Aynen öyle gerçekten inş Rabbim kucağıma almayıda sağlıklı bir şekilde nasip etsin zaman çok hızlı sekilde geçsinde bebeğimi hayırlısıyla kucağıma alayım istiyorum​:smiling_face:

2 Beğeni

3 Beğeni

Hayırlı olsun yavaş yavaş büyüyor :star_struck::smiling_face_with_three_hearts: