6 haftalik kanama

Kizlar aksam ustu birden kanamam geldi . Doktora gittim vajinal baktilar kalp atislari duyuluyor. Igne ve hap verdi doktorum. Arada bir kanamam oluyor yine endise ediyorum. Birsey olur mu ? Doktor pıhtı görürsen gel dedi . Iliski yasak bol bol istirat bol su dedi . Benim gibi olan oldu mu hic aranizda ? Bebegime birsey olur mu korkuyorum. :pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::pleading_face::disappointed_relieved: dualariniza talibim.

Cok sagolun :pleading_face:insallah

Merhaba 6 haftalık hamileyim çok az kahverengi akıntım geldi bu durum normal mi.?

1 Beğeni

Yerleşme kanaması olabilir rengi farklilaşırsa ve artarsa hemen acile görün

Merhaba canim doktora gitmennde fayda var her zamann benim bildigin dun kipkirmizi su gibi akti kan onune bile gecemedim bacaklarimdan akti hastaneye gittigimde dusuk tehlikem vardi simdi de ilaclari kullaniyrum sildigimde kahverengi leke geliyor . Insalah duzeliriz . Sende bir git bakalim yerlesme kanamasi da olabilir

1 Beğeni

Şükür bebegimin kalp atislari vardi bol bol yatmam gerektigini soyledi bakalim :pleading_face: Persembe gunu kontrolüm var

Çok geçmiş olsun inşallah :pray:

1 Beğeni

Sizede cok gecmis olsun sagolun​:pleading_face: endise etmeyin yerlesme kanamasi olabilir sizinkisi. Benimkisi bildiginiz kan kırmızıydi doktor acil cagirdi beni. Eger kan renginiz degisirse mutlaka gidin

Bende de olmuştu düşük riski yaşadım canım eğilip dogrulurken dikkat birde yukarıdan hiç birşey uzanma sakın bol istirat et kork ma sukur ben atlattim Allah izniyle inşallah birşey olmaz 3 ay geçene kadar dikkat et o dönemler hatta dogurana kadar yukarı uzanma hareketi yapma benim o yüzden kanamam geldi tabak almak için uzandım

1 Beğeni

Canım benimde oldu kırmızı kan geldi pıhtı düştü hatta içimden muanede herşey yolunda dedi bebek tutunuyor dedi kalp atışında duyduk korkma dedi ilaçlar verdi 1 gece tedbir amaçlı yattım sonra kahverengiye döndü lekelenmem çıktım şuan 8 haftalık halen lekelenmem var rahimde kanama alanları olduğu için… doktorun seni rahatlatacaktır ama bol su iç ve uzan halen yatıyorum bn

1 Beğeni

Ya size de cok gecmis olsun evet yatiyorum elimden geldigi kadariyla biraz zor oluyor tabi 9 yasinda oglum var onla da ilgilenmem. Gerekiyor nasil bir surec beni bekliyor hic bilmiyorum rabbim mubarek gunlerin hürmetine insallah bana bağışlar bebeğimi de bir an once tehlikem gecer . :pleading_face:

Canım ağır isler yapma bu durmlarda dinlenme yap erkenden kaybet etme bebeğini Allah korusun bol bol dinlen gerekirse

1 Beğeni

Dinleniyorum canim yapmiyorum is bir yemek yemeye vs. Kalkiyorum onun disinda cocukla arada ilgileniyorm yemek yapiyorum ssonra gene yatiyorum insallah gecer .

Merhaba canım aramıza hoşgeldin :star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun :smiling_face_with_three_hearts:

Bir kerelik geldi ise yerleşme kanaması canım ayrıca ağrı yok ise problem yok rahim genişliyor canım

1 Beğeni

Ay insallah oyledir canim burda yazilanlari okuyunca bir nebze rahatliyorum iyiki varsiniz kafama cok takmis durumdayim. Birsey olsu. Istemiyorum. Dun birden kirmzii kan geldi sonrasinda hic bisey yook agrim vs. Yok sadece sildiimde peceteye gelen kahve rengi. Leke oda cok hafif bir sekilde. Insallah dediign gibi yerlesme kanamasidir doktr dusuk tehlikesi dedi ama bilmiyorum persembe tekrar gittigmde belli olur sanirim .

1 Beğeni

Düşük tehlikesi dendiyse o zaman doktora görün canım bekleme veya telefon var ise iletişime geçin

Çok teşekkür ederim gün içinde ara ara çok az geldi

1 Beğeni

Meraba kizlar ben sata gore 7+3 ama ultrasona gore 6+5 neyse bugun yuruyus yaptim disarida sag kasigim gerildi eve geldi idrar sonrası p3cete acik pembe kan geldi hemen acile gittim dr bakti kalp atisi ve kesede bir sorun yok dedi kese disinda cok hafif pihti var ama sakincasi yok dedi neyse progesteron fitil verdi suan kullandim ve uzandim benim gibi bu durumu yasayan var mi?hersey yolundaydi neden boyle oldu anlamadım

Yürüyüş sırasında kendini zorlamış olabilir misin acaba ondan da olabilir ayaklarını kaldir dinlen

1 Beğeni

Benim de sekizinci hafta da olmuştu evi süpürgeye vurmuştum zorlanmıştım bende progestan kullanmıştım günde iki defa olmak şartıyla doktorum sırt üstü yatma sakın demişti alaturka tuvalet kullanma bol bol dinlen demişti çok şükür düzeldi bi kaç gün içinde

1 Beğeni