6 .hafta kalp atışını duyamayip 7 hafta duyan var mı ?
Merhaba canım aramıza hoşgeldin
Gebeliğin hayırlı olsun
Geç döllenme olmuş olabilir canım 7 haftada duyarsın inşallah
Hoş geldin hayirlisi olsun benim ilk gebelimde kalbi atmamisti 6 hafta 7 oldu atmadi alalim dediler bende bekledim 9 hafta kanamam oldu aldilar …cok sukur simdi gebeyim 13 haftalik saglikdi dediler Hicc sıkma canini bol ol dua et hamilelik cok zormus herseye kafaya takmakla gecmiyor ama olacagi varsa Yaradan bilir
Hoşbuldum inşallah duyarım
Merhaba 6 haftada gittiğimde bebek büyük duymamız lazım dedi haftaya bidaha gel dedi yaşım da 22 neden böyle olsu anlamıyorum orta yaşta kişilerde oluyormuş çoğunlukla doktor %1 ihtimal verdi kalbi nin duyumunda
Kalp atışı bu kadar sabırsız olmayın arkadaşlar. Ben ne olur ne olmaz diye 9+3 de gittim. Gümbür gümbür duyduk
- Haftada benim kese bile gorunmemisti. Sonra ki haftalarda gördük ve duyduk.
Doktor beni çok korkutuyor tecrübeli bir doktorda. Cahilde değil oluşmaz diyor bana umitlenme Perşembe günü komturolum var dua edin bana
Benimki de yedi haftada hala bebek görünmüyordu sekizinci haftada göründü
Bende duyamadim 7. Haftada duyariz dedi dokturum cuma gününü bekliyoruz
Canım bak kalp atışı herzaman 6. Haftada duyulacak diye bişey yok çoğu 8.Haftada bile duymaya başlıyor. Bence sen ilk işin o doktorunu bi değiştir oluşmaz diyor ya sen nerden biliyorsun oluşur oluşmaz bu kadar net konuşuyor ne kadar saçma ya ay sinir oldum
Canım bilmiyorum ya bebek büyük diyor 25cm de duyulması lazımmış benim bebeğim 39 cm kesinlikle duymam lazım dedi
Nasıl yane 6 haftalık bir bebek daha 5 ile 6 mm oluyor canım ne 25 cm veya 30 cm nasıl oluyor yanlış bilgi bu
7+4 te duyduk bizde suan 17+3üz
mm dir o cm olamaz
Bebeğin fotografindan anlaya bilirmisiniz
Bebeğin fotografini atım anlaya bilirmisiniz ordan
Bebek var bebeği + ile işaretlenmiş ama seni böyle korkutması çok saçma sen dediğim gibi başka bi doktora daha git canım
Tamam canım sagol yarın başka doktora gidicem