Lütfen açıklamaya gelin
Doktorun ile irtibata geçtim mi bence bir şey olmaz ama gene bilgi versen iyi olur yada burda başına gelen bir kaç arkadaş vardı onlar yazar yardımcı olabilir size
Nasıl anladınız su geldiğini akıntı gibi mi birden mi geliyo
Tam gülüm
Akıntı gibi sızıntı şeklinde canım
- aydan sonra akıntı fazlalaşabiliyor, bence su değildir
İnşallah öyledir gülüm şükür cok gelmedi
Canım suyun değildir.
Ama enfeksiyon vardır yüksek ihtimalle. Çünkü benimde akıntımı acaba su mu diye şüphe ettiğim oldu. Kontrole gittim.
Enfeksiyon vardı
Sende doktora git canım.
İdrar yaptıktan sonra mı yoksa tuvalet dışındamı hissediyodunuz
Randövü aldım gülüm bebek haraket ederken özel bölgemde iğnelenme ve batma oluyor neden acaba
Balım bendede oluyor aynısı özellikle şu ara kuvvetlenmeye başladı. Can yakıyor. Özel bölgede batma hissi enfeksiyondan demişti bana doktor, ama fitille çözüldü biliyor musun. O akıntıda gitti. Bir de doktor gebelik döneminde vajinal akıntı her kadının yaşadığı şey diyor aslında. Ama kötü bir his, böyle bende suyum mu geliyor diye şüphe etmiştim.
Gülüm bebek bazen aşağıda atıyor özel bölgemde haraket ediyor öyle olunca acaba neden olabilir diye merak ettim bende
Aynı sorun bende de var düzenli aralıklarla da tekrarlanıyor. İnşallah salı günü randevum var. Ama bir aydır falan var bu durum üzgünüm
Ay iyi oldu bunlari okudum ayni durumu yasıyorum gunlerdir ayni şüpe vardu aklimda acaba suyumu dedum bnde akinti cogalinca bide bildugin su gibi ic çamaşır yetmiyo artık sık değiştirir oldum bn hic rahat edemrm ya oyle çamaşırım ennufsk ıslanırsa neyseki şükür normal diyosunuz zaten bnde 6 aylik oldum
Doktora sordum gülüm normal dedi
Beyaz sarı akıntı normal balım ağrı sancı olmadığı sürece tabi
6.ayi tamamladım. Bende de aynı sıkıntı var. Normal demek ki bu dönemde
Aynen gülüm