Arkadaşlar merhaba 5+4’te ilk randevuma gittiğimde kese var bebek yok demişti doktorum hatırlarsanız yarın ikinci randevuma kontrole gideceğim inşallah bebeğimi göreceğim çok sabırsızım bir haftayı zor geçirdim yarın için dua edin bana
İnşallah bebek kendini gösterir, dualarım seninle
Dualarımız seninle canım benim
Teşekkürler arkadaşlar insaAllah dua edin bana hamişlerin duası kabul olurmuş
Umarım anneyi daha fazla bekletmeden güzel haberler verir
Teşekkür ederim cansu hanım insaAllah çok meraklıyım şuan
Ayniyiz bende dun gittim seni suan okadar iyi anlıyorum bi yandan heyecan bi yandan acabalar ama görünce icin rahatlıyor merak etne görürsün sende inşallah
Ben 4 haftalıken gorulmustu bebekte kesede umarım sızınkıde gorulur
Canim hayirli olsun ama cok kucuk gozukmesede sikinti yapma 7 haftad gordum ben bebegi erken zaten iki hafta sonra gizukmezse dert edersin vajinal utrasonlada bakiyorlar artik olmadi doktoru degititirsun
Canım bana mutlaka haber ver olurmu bende yarın yada salı günü gidicem gitmeye korkuyorum kötü bir şey duyucam diye ben Perşembe günü gitmiştim 1mm bebeği gördük ama kalp atışı alamadık aşırı derece korkuyorum ya hâlâ yoksa o ses duyamazsam diye çok korkuyorum inşallah güzel haberler bekliyorum senden
Merhaba hayirli olsun bende 7. Haftada gorenlerdenim şimdi 11+5 olduk
Ya kendinizi bu kadar stres yapmayın lütfen. Hem kendinize hem bebeğinizie zarar verirsiniz.
- haftadan sonra gösteriyor genelde, umarım görürsün
Canım nasılsın randevun nasıl geçti güzel haberlerini bekliyoruz
Canım naptin ya duyabildinmi bebeğinin kalp atışını
Arkadaşlar merhaba hepinize güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim bugün gittim ve bebeğimi de gördüm bı ufak kalp atisinida duydum Allah’a şükür çok sevindim ve ailelerimizle paylaştık çok heycanliyiz doktorum daha çok ufak olduğunu söyledi crl 4.3 mm göründü 1 ay sonrasına tekrar gel dedi görmek istedi hayırlısı ile insaAllah
Çok sevindim, çok şükür
Çok teşekkür ederim
Çok sevindim canım benim
Sağ ol canım çok teşekkür ederim inşallah bir sorun sıkıntı olmazsa her şey yolunda şu an