5 sezeryan

Aranızda beşinci sezeryan geçiren varmı benim beşinci sezeryanim olucak ve kaçıncı haftada amaliyat yapıyor doktor bana daha gün vermedi bir hafta sonra gidicem 35 haftaligim zor oluyormu dikiş beşinci

1 Beğeni

Zorunlu bir durum yoksa, doğum genellikle 37. hafta civarında planlanır. Daha önceki ameliyatlardan kalan sert ve yapışık dokular nedeniyle, cildin kapatılması ve iyileşmesi bir öncekine göre daha uzun sürebilir. Ameliyat sonrası dikiş iyileşmesi için bol proteinli beslenmeye ve önerilen hareketleri yapmaya özen göster. Bebeğini sağlıkla kucağına alman dileğiyle :palms_up_together:t2::hibiscus:

1 Beğeni

Teşekkür ederim

1 Beğeni

kolay gelsin ne durumdasin şimdi bnde 1 tane normal doğum yaptım 5 sezeryan doğum yaptim şimdi 7 aylık gebeyim bakalım süreç nasıl işleyecek

Beşinci sezeryan oldunmu zormuydu nasıldı canim

1 Beğeni

2013 yılında normal doğum yaptım

2014 yılında sezeryanla doğum yaptım

2015 yılında sezeryanla doğum yaptım

2018 yılında sezeryanla doğum yaptım ama genel uyuma şeklinde

2020 yılında sezeryanla doğum yaptım

2021 yılında sezeryanla doğum yaptım ama belden aşağı uyuşturdular çok şükür bütün çocuklar sağlıklı bir sıkıntı yok ama kişiden kişiye değişir iyileşme süreci felan en son gebelik te 26 haftalık Ken düşük yaşamıştım ama çok şükür ki bu sıkıntı olmadı 4 kız iki erkek annesiyim şuan gebeyim sürekli kontrol oluyorm 6 ci sezeryan doğum olacak bı sıkıntı yok sa senin gebelikte kaç yıl arayla oldu sezeryan doğum bide olumlu giderse açılman olursa normal doğum yapa bilirsiniz

2012 kızım sezeryan

2014 oglum sezeryan

2018 kizim sezeryan

2022 kızım sezeryan

2026 buda sezeryan olucak ama bana sürekli hayati riskin var yapışıklık ola bilir denildi baglatmayi dusunuyorum eşim kabul ederse tabi size maşallah 6 sezeryan oluyormuymus

1 Beğeni

Allah büyük bnmde riskli siz gene ara vermisiniz 2013 normal doğum olduğu halde kızım 13 yaşında 2014 doğumlu kızım 12 yaşında 2015 doğumlu kızım 11 yaşında 2018 doğumlu oğlum 8 yaşında 3 sezeryani genel anestezi altında yapıldı sonra 2020 doğumlu kızım 6 yaşında 2021 doğumlu oğlum 5 yaşında en son iki sezeryanda belden aşağı anestezi altında yapıldı şimdi 1 ay kaldı şuan 30haftalik gebeyim sürekli kontrol altındayim endişe ediyorm ama Allah büyük her hastane kabul etmiyor 5 sezeryan dan sonra için nerde doğum yapacaksan yeni doğan ünitesi var mı kan ünitesi var mı bunlar araştır benim burda yok kan Bankası yok yeni doğan ünitesi yetersiz deprem den dolayı üniversitesi eğitim ve araştırma hastanesi gidicem hayırlısıyla kucağına alıp evine dönersin rabbim kolay doğum versin inşallah sen sezeryanla doğum yaptın ama genel anestezi mi yoksa belden aşağı anestezi mi oldun

Ben üçüncüde belden aşağı oldu ikincidede belden aşağısı uyusmadim sonra tekrar uyutuldum.benfakulte Hastanesi’nde öze bölümü var iyi bir doktor bulduk onda olucam bakalım nasıl olur bilmiyorum 21 gün vermi 15 günüm var hayırlısı olsun

1 Beğeni

Hayırlı olsun inşallah ben 5 ci sezeryan bı sıkıntı yaşamadım ama kişiden kişiye değişir iyileşme süreci felan

Selamlar Rabbim kolaylık versin isteyerek mi peki oldu bebişler

Evet canım isteyerek oldu

1 Beğeni