5 haftalık hamileyim ama bel kasık sırt yaklaşık 2 haftadir falan var

Sizlerden de ilk haftaları ağrılı olan var mi. Henüz cok küçük olduğu için ultrason a girmek istemiyorum bu yuzden giremiyorum hastaneye gebeliğin ilk haftaları böyle yaşayan var mı dış gebelik bslirtisi değildir demi

2 Beğeni

Benim de öyleydi halen ara sıra devam ediyor ağrılarım 12+1 deyim. Yerleşme ağrısı genelde bebeğin rahminizdeki değişimden de ağrıyor

1 Beğeni

Benim bugünde ağrım vardı iş yerimde merdiven çıkmakta zorlandım bir ara

1 Beğeni

Bol bol yatıp dinlenin

2 Beğeni

Normal midir dış gebelik falan olmaz değil mi

Yok canim korkma zaten boyle agrilar ozaman SIkinti simdi agrilar kramplarla anliyoruz iceri geriyo
Merak etme.

2 Beğeni

Hamilelikte normal kasık ağrıları, bel ağrıları. Dikkatli hareket etmeye çalışın, eğilirken birden eğilmeyip çömelmeye çalışın. Çok fazla ayakta durmamaya veya çok fazla oturur vaziyette kalmamaya dikkat edin. Bir de yavaş yavaş yürüyüş yapmanız da size de bebeğe de iyi gelecektir.
Ultrasona girmenizi tavsiye ederim, kesenin gelişimine falan bu haftalarda bakılıyor. Siz doktorunuza gidin, o zaten gerekli bilgileri de size verecektir​:cherry_blossom:

3 Beğeni

Benim de 5+2 :purple_heart:bende bekleyeyim dedim ama vazgeçtim ultrasona girip keseyi görmek iyi olur diye dusundum.bende göğüs ağrısı var başka yok simdilik

4 Beğeni

Dış gebelik olup olmadığını doktor söylemedi mi, yani ultrasonla hiç bakılmadı mı bebeğe ?

Galiba yukari yaziyi tam okumamissiniz :blush:

Okudum fakat tam anlayamadım. Bu ağrılar ilk haftalarda çok normal ama açıklamanızda da dış gebelik olabilir mi falan diye sormuşsunuz. Siz kendiniz evde mi test yapıp öğrendiniz hamileliğinizi, hiç doktora gitmediniz mi yani diye sormak istedim ben de. Siz dış gebelik olmasından korktuğunuz için ben de sordum

3 Beğeni

Evde test yapip ogrenmis olsam 5 haftalık teşhisini nasil koyabilirim :hugs: sadece ultrason yok ultrasona girmedim

normal bu haftalarda ağrılar reql olucakmışsın gibi sancılar var ama hamilelikten dolayı oluyor

@Öznurr merhaba :bouquet: hoşgeldiniz

İsterseniz yakın zamanda bir doktra gidin. Hem kan tahlilinize bakılır siz de bebişinizi görmüş olursunuz
Bu heyecanlı bir süreç
Sağlıklı güzel hamileliğiniz olsun inşallah

5 haftamda yaşamadım bel ağrısı sırt agirrisi sadəcə kasık agrim vardı.

Hoşbulduk sizlerle çok şey ogrenicem inşallah :blush:

1 Beğeni