5 haftalık hamileyim sadece uyutuyor beni , mide bulantım başlamadı hala normal mi
Merhaba Mucize Anne’ye hoş gelsin canım. Evet normal. Rahat olabilirsin. Hatta şanslısın böyle devam ederse
Ben de çok uyurdum 12 saati geçerdi hepsi normal ne güzel
Canım bende öyleydim. Uyku halim çok oldu. Normal
Bende 5 haftalıkken hafif bulantılar vardı 2 hafta sürdü. Yemek yapamamam 4 gün sürdü. 28. Haftamdayım ve ne bulantı ne kusma ne aşerme ne tiksinme hiç niri olmadı çok şükür hala da olmuyo. İlaçlardan ötürü şuan uyuklama var sadece. 2 ayım kaldı doğuma inş hamileliğim gibi doğumumda kolay geçer
Ben zaten uykuyu seven birim ama magnezyumumdan ötürü yeni yeni sersemleşmeye başladım. Kafam zonkluyo sürekli gözümü açamıyorum uyumak istiyorum.
Neyin hamileliğin çok rahat geçmesi mi
Bulantın yoksa ne güzel
Bolca uyu, ben de çok uyurdum
Hiç bi fikrim yok. Ben hamileleri çok duydum hep kusma bulantı ağrı sancı falan bnde öle sanıyodum ama çok rahat geçiriyorum. Çok şükür. Ablalarımdan yengelerimden biliyorum çok zorlandılar. Eşimin arkadaşlarının hanımları hele 9 ay boyunca ölece kusan var ve normalmiş. Neler neler duydum ama şükür bende bişe yok
Benim de kusmam yoktu ilk zamanlar kramplarla baş etmek ve halsizlik oldugu için öglen 3 e kadar uyurdum baya fazla uyuyordum
2 yıl önce sırtımı kırmıştım ben. Hamile kalınca nasıl olcak ben nasıl yük taşicam die korkuyodum ama rabbim yardımcı oldu bana ve dediğim gibi hiç nimsıkıntım yok hafifi kilo alıyorum sanki…
Maşallah de aman, kendine nazar edeceksin
Ayyy çok içim rahatladı gerçekten çok teşekkür ederim
Hemde nasıl uyutuyor ya kurban olduğum benim ama şuan içim rahat etti teşekkür ederim
Maaşallah
Bende beşinci haftamdayim.ve sürekli uyuyorum
Ne güzel, ilk gebeliğimde ben de öyleydim
Bnm ikinci gebeliğim onda da çok uyurdum ilk aylar öyle oluyor