5 hafta'lık hamilelik'te Bel ağrısı neden olur?

Hayırlı akşamlar kızlar bebeğim beş haftalık arada bel ağrısı oluyor bende sizce normal mi?

İlk aylarda normal canım. Ağır yük almamaya dikkat et . Zamanla hafifler. Bendede olmuştu.

Güzel yanıtın için teşekkür ediyorum :smiling_face::heart:

Rica ederim ne demek :heart::smiling_face:

1 Beğeni

5 haftalık gebelikte bel ağrısı, birkaç farklı nedenden dolayı olabilir. Bu dönemdeki bel ağrısı genellikle uterusun büyümesi ve bağ dokularının esnemesi nedeniyle ortaya çıkar. Ayrıca hormonal değişiklikler ve gebeliğin başlangıç aşamasındaki kas ve eklemlerdeki gevşeme de bel ağrısına yol açabilir. Ancak, bel ağrısının şiddetli veya sürekli olması durumunda bir doktora danışmanız önemlidir.

1 Beğeni

Merhaba kızlar 20 günlük gebeyim bel ağrım var ve duphaston ilacını bebek rahme tutunsun diye verdi doktor . Kullanan var mı bu ilacı ya da bilgisi olan ?

20 günlük mu :thinking::thinking:ayy 20 günlüğü nasıl öğrendin

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon:

Çoğu gebe kullanıyor, düzenli kullanın :blush:

Ultrasyona bakip doktor söyledi 20 günlük olduğunu :smiling_face_with_three_hearts:

Hoş buldum :smiling_face: teşekkür ederim. Tamam :+1:

1 Beğeni

Kızlar 5 haftalık hamileyim iş yaptıktan sonra ayakta biraz fazla kaldıktan sonra bel ağrısı oluyor normal mi

Bende ondan sikayetciyim canım hic bir seyim yok ama belim cok agriyor çözüm duş alıp uzanmakta buluyorum sadece

Kokrtum canım valla bende internette düşük belirtisi falan yazıyordu :pleading_face:

Çok geçmiş olsun kızlar uzanıp dinlenin geçer allahın izniyle bende 27+5 kalçamın tamüstü ağrıyor 3 gündür

Bende 8 haftalık benimde ilk baştan beri ağrıyor canım düşük tehlikesi geçirdim şimdi iyiyim ama ayakta çok duramıyorum

İçini ferah tut iyiyi düşün güzel olsun uzan dinlen geçiyor illa :slightly_smiling_face:

Teşekkür ederim inşallah canım yarın doktor kontrolüm var inşallah güzel haberler verir