5 haftalık hafif lekeler

Merhaba kızlar moralim çok bozuk benm 3 gündür lekelerim var ara ara peçeteyle silince geliyo hafif kahve rengi bazen rahmime kr kramplar giriyor bn yerlseme kanamasını ilk öğrendiğim zaman sadece iki gün görmüştü. 3 gündür de bu akıntı bni korkutu ikizlere hamileyim acaba yerlesmemi yardım edin lütfen çok korkuyorum

1 Beğeni

Yerleşme kanamaaı olur çık yoğun kırmızı değilse endişelenmeyin bende de oldu benim tam adete denk gelecek tarihte hafif kahve kanama oldu 3 4 kez geldi ve ağrım oldu 6 gün sürdü süresi kişiden kişiye değişebilir

Yok çok şükür yoğun kırımızı değil aslında bnm de adet zamanım ondan olabilir teşekkür ederim içimi birazda olsa rahatladı

Canım hiç kalkma riskli çünkü. Kanamanın hiçbir türlüsü iyi değil. Sürekli yat dinlen. Ayağının altına da yastık koy. Ayakların yüksekte dursun. Bende 5 haftalık hamileyim çok şükür bi kanamam olmadı.

Yerleşme kanamasıdır muhtemelen ama ağrılarınız geçmiyorsa ve kırmızı leke geliyorsa doktorunuza danışınız

Nasılsınız ikizler nasıl :disappointed:

Çok şükür şimdilik iyiyiz siz nasılsınız

Teşekkür ederim ben de iyiyim siz iyi olun ben daha iyi olurum :smiling_face_with_three_hearts: