5. Hafta Gebelik

Evet ama 5 haftalıkken kese görünüyormuş doktor da beni biraz korkuttu dediğiniz gibi sabırlı olup bekleyeceğim sağolun :heart:

2 Beğeni

Oncelikle gebeligin hayirli olsun canim aklina kotu seyler getirme hersey allahtan … Bende gecen hafta gittigimde 5 haftalik hamile oldgumu soyledi doktor keseyi gordu kalp atisi icin iki hafta sonra gel dedi beta 6398di. Belkide gec dollenmeden dolayi gorunmeyebilir bazen endise etme

2 Beğeni

Tabi ben bekliyemiyorum persembe gidicem simdi kan tahlill sonuclarim var hem onu göstereyim dedim ozel.hastanede 10 gun icinde kontrol hakki oluyor ya onu kullanayım diye iki hafta sonra falan gitmicem 8 gun sonra gitmis olucam ama gene bile kalp atisi iicn erken diye dusunuyorum duymam galiba

1 Beğeni

Teşekkür ederim size de hayırlı olsun. İnşallah duyarsın kalp atışını:heart:

1 Beğeni

Insallah bitanem sende guzel.haberlerle gel insallah :heart::heart::heart:

1 Beğeni

Canım öncelikle gebeliğin hayırlı olsun ben 5 haftalıkken görmüştüm ama şu şekil görmüştüm doktor baktı bu kese mi değil mi anlayamadım dedi çok küçük olduğu için net belli olmayabiliyor ama 8.haftada gittiğimde net bir şekilde görmüştüm canını sıkma daha erken hayırlı haberlerle gelirsin inşallah :cherry_blossom:

1 Beğeni

Teşekkür ederim inşallah bende görebilirim :heart:

Selam canım umarım kötü bısey çıkmaz canını sıkma sabır et derim