5 günlük yenidoğan yiyor ama doymuyor

Canlar bebişim bugun 5 günlük oldu bu 5 gunde 5 sene yaşlanmışım​:sweat_smile: neyse konumuza gelelim… bana bi el atın eşimle işin içinden çıkamadık. Sezeryan oldugum icin sütum 3. Gun geldi fakat kizim beni emmiyor istemiyor agliyor kizarip kaliyordu silikon gogus ucu kullanmaya basladim onunla zoraki de olsa bazen emiyordu ama her zamaann degil ben de tecrubesizligime dayanarak biberonla sagip vermeye baslamistim iki memeden toplamda 40 cc süt çıkıyor mecburen mama takviyesi de yapiyorum cunku doymuyor. Dün sarilik testi 11.9 cikti basslangici var ama 17ye kadar normal dedi sık sık emzirin dedi. Şu kaşıklı biberonlarla ya da siringayla besleyin biberon vermeyin dedi ama o kadar zeki ki bizi elinde ceviriyor resmen. Akış mememdeki gibi olduğu için onlqri kabul etmiyor ac bile biraktim beni emsin diye ac kalmaya okey oluyor bu bebek 5 gunluk mu 5aylik mi biz anlayamadik​:face_holding_back_tears::sweat_smile: mama da 40cc anne sutunun ustune 30 bazen 40 cc iciyor doymak bilmiyor tecrubeliler bakabilir mi normal mi bazen bu kadar yemesine rağmen doymuyor gibi geliyor biz bir şey anlayamadik. Bi el atin ne olursunuz​:thinking:

2 Beğeni

Çabuk yorulduğu için reddedebilir. Biraz zorlayarak emzirmeye devam et canım. Hiç almıyorsa sağ, öyle içir

EDS ile mamayı verebilirsin. Hem memişler uyarılır hem karnı doyar. Benim kız da inatlaşıyordu ağzına bir miktar mama ya da süt verip memeyi ağzına sokuyordum​:sweat_smile: bir de öyle dene istersen. Anne göğsüne yakın biberonlar var onlardan temin edebilirsin. Seılık değeri kan mı yoksa cilt mi?

1 Beğeni

Öncelikle bebişinizin gelmesi hayırlı olsunKolik bebek olmuş sanki

Kolik bebek gaz problemi olan bebektir meme reddi ile ne alakası var :face_with_raised_eyebrow:

Yiyor ama doymuyor demişsiniz evet gaz sancısı oluyor ama yiyipte doymamakta var onun için demiştim

Alakası yok , yiyen ama gaz çıkaramayan bebek koliktir. Bu cocuk aç bi cocuk bu kadar basit

Yanlış Bilgi yi düzeltmek istedim sonuçta hala okunabiliyor :joy::see_no_evil: