Kızlar 5+2 hamileliğim bugün alttan ultrasonla baktı kese ve yolk kesesi oluşmuş henüz bebek görünmüyor dedi herşey yolunda bir sıkıntı yok 2 hafta sonra tekrar gel dedi. 2 hafta sonra gittiğim de bebek görünür mü alltan bakmasına rağmen neden görünmedi. Eğer yolk kesesi göründüyse boş gebelik ihtimali ortadan kalkar mı
Yolk kesesinin oluşması çocuğun oluşması için önemli demişti doktorum. Sizin de çok şükür oluşmuş. Bebek için evet erken olabilir benimde 5. haftada görünmemişti 6.haftada görünmüştü
Çok şükür. Acaba yolk kesesi oluşunca boş gebelik ihtimali gider mi. 10.haftaya kadar alttan bakacam dedi bu beni rahatsız etti ya
- Haftaya kadar ben alttan muayene oldum, 5+0 da keseyi gördük, 6+0 da kalp atışını duyduk sizin bebekte haftaya oluşmuş olur muhtemelen…Yolk kesesi oluşunca evet bebek var demek diye bana da muayene de sorduğumda olumlu olarak söylendi, boş gebelik olduğunu düşünmüyorum bende.
İnşallah öyle olur kalp atışını duyarız. Çok korkularim var işte bebek oluşmazsw kalbi durursa diye böyle şeyler oluyormuş ben bide çok stresliyim umarım herşey yolunda gider
Bende öyleydim, insan çok heyecanlanıyor herşeyi kafasında kuruyor, bebisi görünce kesede içiniz rahatlayacak sonra daha fenası geliyor niye hissetmiyorum ne zaman hissedeceğim bebeği diye kafada kuruyorsunuz, bitmiyor yani
Her ay farklı bir telaş Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin