40 yaşında Anne olmak

Merhaba arkadaşlaf aranıza yeni katıldım… 6 hafta 5 günlük hamileyim yaşım 41 ve yıllarca tedavi gördüm toplam 6 hamilelik yaşadım hep olumsuz sonuçlandı. Bir tane 18 yaşında oğlum var…9 sene önce nedeni bilinmeyen kısırlık teşhisi konuldu…En son dört sene önce iki aşılama bir tüp Bebek denemem oldu ve yine olumsuz sonuçlandı… Maddi manevi çok yiprandık ve hayatımız dan bu fikri tamamen çıkarmıştık… Çalışıyordum çok yoğun bir tempoda ve son bir senedir düzensiz adet döngüsüne girmiştim ailemde erken menopoz da var…En son Ocak 22 de adet oldum ve Şubat 24 de miğdem de ki bir problem den kaynaklı endoskopi kolonoskopi çekilecek denildi tahlil verdim ve hamileyim​:smiling_face_with_tear::palms_up_together: Düşük tehlikem var sürekli yatıyorum işten ayrıldım…Sonra bu gurubu farkettim sizler nasılsınız aranızda benim gibi anne adayları var mı?

6 Beğeni

merhaba canim bende 41 yasindayim 23 sene sonra ilk hamileligim 28 haftalik hamileyim Rabbim verecek olduguna zaman belli degil sadece Alkahimin dedigi zamanda oluyor cok sevindim Rabbim sag salim kucagina almak nasip etsin hayirli olsun dinlen ve hicbir sey icin kendini ve bebegini riske atma cunku yas olarak riskli yaslardaydayiz canim​:smiling_face_with_three_hearts:

6 Beğeni

Gerçekten de kendim için de sizin için de çok çok sevindim… Allah’ıma bin şükür rabbim sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin :rose::palms_up_together:

1 Beğeni

Aminnnn canimmmm cok tsk ederimmm​:smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts::smiling_face_with_three_hearts:

1 Beğeni

Merhaba gözün aydın seni tebrik ediyorum. Sağlıkla gelsin minik kuş. Annemde 41 yaşında doğurdu son bebişini​:smile: onun da düşük riski çok fazlaydı. Doğurana kadar yattı. Misafirliğe bile gidemedi. Etrafında döndüm durdum. Şimdi dünyalar tatlısı bi o kadar da yaramaz ufak oğluşumuz var :heart_eyes: 9 ay yatarak geçireceksiniz mecbur. Annem 9 ayı hep kanamalı geçirdi, inşallah sizinki öyle olmaz

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim iyi dilekleriniz için… Rabbim hayırlı uzun ömürler versin kardeşinize…Benim de 18 yaşında bir oğlum var onun gebeliği de hep kanamalı geçti sürekli yatıyordum… Bu kanamalar yüzünden tekrarlayan düşüklerim oldu ister istemez korkuyorum… Ama 18 sene sonra hiç bir tedavi görmeden rabbim bana tekrar anne olmayı nasip ettiyse ben inanıyorum ki Rabbimin izniyle de kucağıma alacağım…:rose:

Hoşgeldiniz aramıza :sun_with_face: Gebeliğiniz hayırlı olsun :rainbow:

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah :cherry_blossom:

1 Beğeni

Rabbim saglikla ki ağına versin inşallah dualarımız seninle

1 Beğeni

O kadar mutlu oldum ki umarım mucizenizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. :heart: Bu kadar yıl sonra sizi seçtiyse demek ki ailenize neşe katmaya gelecek. Stresten uzak durun hep dinlenin. :heart::heart:

1 Beğeni

Bende suan 19 haftalik hamileyim.ayni yaslardayiz 2. Hamileligim.ama cok zorlaniyorum sirt kasik bel bacak agrisi ilk 3 ay yattim simdide biraz hareket etsem kramplar agrilar basliyo sanirim yasla alakali cunku ilk hamilelikte hic boyle seyler yoktu ve progestan kullaniyom.hakkimizda hayirlisi

2 Beğeni

Sizin 2 li taramaniz nasil cikyi.brnim yasa bagli yuksek risk 2 hafta sonra detayliya cagirdi. Bakalim hakkimizda hayirlisi

1 Beğeni

Allah’ım o mucizeyi nasıl etmis ne güzel

2 Beğeni

ben 2 li 3 lu 4 lu tarama yaptirmadim bu testlere guvenmedigim icin cunku dogruluk orani dusuk ben direk nipt gen testi yaptirdim %99 dogruluk payi olan canim 2 li benim yok

2 Beğeni

ben 28 haftalik hamileyim cok sukur hic hamile gibi olmadim hala oyleyim canim yasla alakali degil bence dr la detayli bir gorus magnezyum falan versin yada gunluk 1 maden suyu mutlaka ic hic kramp falan olmax

2 Beğeni

Desteğiniz için hepinize çok teşekkür ederim arkadaşlarım…:rose: Benim de belim ve kasıklarım çok ağrıyor sürekli yatıyorum psikolojim allak bullak çok mutluyum ama çok da korkuyorum sizlerle konuşmak çok iyi geldi… Hem kan sulandırıcı iğne hem de ilaç kullanıyorum artı progesteron artı tiroid ilacı artı folik asit ve miğdem gerçekten de çok kötü umarım hep böyle gitmez… Ama yine de herşeye razıyım yeter ki rabbim hepimize sağlıklı sıhhatli kucağımıza almayı nasip etsin inşallah :palms_up_together:t3:

2 Beğeni

Çok teşekkür ederim :rose:

Allah razı olsun…İyi dilekleriniz beni çok mutlu etti… Ben de hep iyi düşünüyorum Allah’ım hepimize hayırlısı ile kucağımıza almayı nasip etsin :rose:

Allah razı olsun :rose: