Hahaha ee nie öle oldu ki bizde belirsizlik içinde ne olcagini bilmiyoruz ki 38 de hemen sezaryana nasıl aldılar ama ne güzel kurtulmuşsun ya bebişede kavusmussun gözün aydın olsun inan boleside çok zor yaa stres ayrı muayeneleri ayrı çok yoruluyor insan ya
Benim dikti duz yan degildi ama vakti dolmus iste yani siz bilirsiniz yinede
40 haftaligi geçerken artık suni sancıyla deneyeceğiz olmadı sezeryan olacaksın demişti doktorum o gün gelmeden nişan gelmişti ve suni sancıyla doğum yapmıştım. 40tan sonra çok bekletmiyorlar diye biliyorum. Şimdi de 32 haftalığız bakalım bunda neler olacak
Alla alla onu nasıl anladı öle ya genelde ilk zamanlar ultrasyon da bebek gozukmeyince geç döllenme olabilir diye duydum da bunu hiç duymamistim ay hayırlısıyla bı sonuca varaydik suni sancidan doğumdan korkuyor musun hiç
Hahaha o neymiş ole benimde baş geliş ama kelleyi yerleştirmemis işte daha hayırlısı olsun ya bakalım ne olacak sonumuz
Yani aynı durumu yaşadın kanala girmedi sancı açılma yoktu sonra suni sancı verip doğumu yaptın. Öyleyse desene kanala girmemesi normal doğum yapmaya engel değil . İnşallah bunda hemencik doğar bebişin sağlıklı sıhhat bir şekilde kavuşursun canım
Bebis kiz mi erkek mi kizlae erken geliyor diyorlar. Bende 38+3 le bekliyorum
Erkekler daha gec geliyor diyorlar bende öle duydum da bilimsel bı kanıt yok sanırsam benim bebiş erkek canım senin
Benim.kiz 38 alacak bakalim beklerse
Evet nstlerde hiç sancım çıkmadı nişanda da az bir bel ağrım oldu 3 cm açıklıkla hastaneye gittim. evde beklesem suni sancisiz ilerleme de olabilirdi bilemiyorum ilk olunca telaşlı olunuyor çok teşekkür ederim hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Dayanamıyordum. Bir yandan aşırı sabırsız biriyimdir, hep diyorum evde, ben bu sabırsızlıkla 38 hafta bebişi nasıl karnımda tutmuşum geceler uykusuzluk falan cilt kuruluğu yüzünden kaşıntı falan ,ayakta elde ödem, artık dayânamıyordum
Hem arada akıntım da geliyordu doktora başka tür tarif ettim su şeklinde tarif ettim öyle aldı doğuma yalan söylemek iyi değil ama napiyim benim sabrım yok
Vallaha sendeki de ayrı cesaret kız maşallah senin kadar cesaretli olsam keşke ya çok korkuyom ben içimde tutasim geliyor korkudan
Ben bugün 40+5 oldum iki gün önce nişan geldi ama başka hiçbir belirtim yok bekliyorum sancı gelsin diye ama yok gelmiyo acaba stresten mi nedir bilemiyorum yarın kontrolüm war acaba daha bekleyebilme sürem olur mu herşey normal olsun istiyorum ilaçla suni sancıyla yada sezeryanla doğum yapmak istemiyorum
Doğum yaptın mı nasılsınız merak ettim
39a girdim bugün bende. Ara ara gelen adet sancısı dışında hiçbir belirti yok. Korkuyorum hep böyle gidecek diye en kısa zamanda hayırlı hayırlı doğumumuzu yapalım inşallah ya
Peki kacinci haftadan sonra sezeryana yönlendirme yapıyorlar bebek gelmiyorsa
Hiç biilmiyorum benimde ilk doğumum ve sezeryandan daha çok korkuyorum
Bnmde ilk normal istiyorum bi yandan bi yandan da korkuyorum bilmiyorum
Bende aynı durumdayım dün 2 doğumu da yapmış bir arkadaşım ikisi de abartılacak kadar zor değil dedi. 2 doğumda şiddetli adet sancısı gibi düşün birini önce çekiyosun bitiyor. Diğerini doğum sonrası çekiyosun ama o da bitiyor dedi. Düşününce bi tık içim rahatladı.
Rabbim kolayliklar versin hepimize