40 hafta'lık hamilelik Çocuk kanala girmedi

Kızlar 40+ 6 oldum ama bebek kanala hala girmemiş acilmada yok sadece yumuşama var sancım da yok benimle aynı kaderi paylaşan hamişler varmı ne olcak sonumuz :joy::person_facepalming:

Bende 41+2kanala girmemiş açılma sancı vs bisey yok bekliyorum :joy:

Hadi yaa off ee nolcak peki bekletiyorlar mi genelde 41 olunca artık ya suni yada sezaryan demiyorlar mi ki :person_facepalming: hergun nts çağırıyorlar bide degilmi @Yaren491

1 Beğeni

Bende 40+1 im doktor bana gunde 100 kere squat, ördek yuruyusu yap dedi bir saat en az yuru dedi. Yapiyorum cok yoruldum her yerim agriyor ama bebek gelmiyor. Hatta nişanımda geldi ama o kadar… suni sancı yolu gözüküyor galiba.

Evet cnm hergun nstye gidiyorum bakalaim ne olacak Allah buyuk

Bu hatayi yapmayin aldirin sezeryanla bende yaptim cocuk sıkısti sonunda @Yaren491 @Ayse61

1 Beğeni

Aldir canim vakti gecmis zaten bu saaten sonra donmezde cocuk bosuna vakit kaybetme

1 Beğeni

Her gittiğin de alttan muayeneyi yapıyormu yani​:person_facepalming: Allah yardımcımız olsun ya hangisi hakkimizda hayirliysa o olsun insallah canım benim :face_holding_back_tears::smiling_face_with_three_hearts:

Açılma da olmazsa kanalada girmezse yinede suni sanciyi yapıcaklarmi söylediler mi öle bişey peki. Senin bebiş kizmi erkek mi canım

Hadi yaa suni sancimi vermişlerdi sıkıştı sonra sezaryanami aldılar ki bi sıkıntı yok degilmi bebişde. Doktorda daha bişey demedi sezaryan yapalım diye falan şimdilik git gel kontrollerine dedi de bakalım

Evet cnm sanci ve açılma olmazsa suni verecek bebişim de erkek :blush:

Benim bebis baş aşağı durmuş ztn

40 ve 41 gecikkmis dpgum bende oyle yaptim enson nts girdigimde cocuk sıkısmis kalp atislari derinden geliyor dedi acil sezeryana aldi suni sanci vs vermeden zaten ne sancim ne acilmam hic birseyim yoktu sizde benim tavsiyem 40 haftayi gectiyse risk almayin cocugu aldirin nacizane fikrim sabaha neolacagi belli olmaz ilk gevlbelijte 41. Haftadaydim ayni bende cocuk dogdugu anda kakasini yapti belki biraz daha gecikse icime yapacakti zaten vakti dolmus.38 haftadan sonra bebekler yon degistirmez donmezler siz bilirsiniz simdi benim 36 dayim 38 haftayi tamamlayinxa alacak doktor

bence 40 ve 41 gecikkmis dpgum bende oyle yaptim enson nts girdigimde cocuk sıkısmis kalp atislari derinden geliyor dedi acil sezeryana aldi suni sanci vs vermeden zaten ne sancim ne acilmam hic birseyim yoktu sizde benim tavsiyem 40 haftayi gectiyse risk almayin cocugu aldirin nacizane fikrim sabaha neolacagi belli olmaz ilk gevlbelijte 41. Haftadaydim ayni bende cocuk dogdugu anda kakasini yapti belki biraz daha gecikse icime yapacakti zaten vakti dolmus.38 haftadan sonra bebekler yon degistirmez donmezler siz bilirsiniz simdi benim 36 dayim 38 haftayi tamamlayinxa alacak doktor

Benim de erkek :person_facepalming::joy: nezaman vereceğini belli mi peki sancı açılma olmazsa şu güne kadar bekleyelim dedimi peki camm

1 Beğeni

Sizin bebiş baş gelişmiydi o durumda mi sıkıştı canım.

Sabrına hayran kaldım :smiling_face_with_tear:

1 Beğeni

Neden ki :joy:

38 haftama girdiğim gün sezeryane girdim​:joy:

Bana 40 haftalıkken 41 kadar dedi 41 de gitim bakti gec dolenme olmus biraz daha vaktin var dedi bekliyorum bakalım ne olacak