Anneler merhaba ben 8 haftalık hamileyim 4. Sezeryanim olucak doktorum çok korkuttu çok riskli bebegede sanada riskler çok büyük hatta tahmini bile kaybedebilirsin dedi ve bütün riskleri kabul ediyorum diye bana bir kağıt imzalattı benim gibi 4. Sezeryanini yapmış veya yapacak olan var mı acaba
Annem 5. Sezeryanı yaptı gayet sağlıklı . En sonuncu 17 sene önce tabiki . iyi düşünün Allah büyüktür
Acaba doktorunuzu mu değiştirseniz sizi çok üzmüş
Merhaba Rabb’im yardımciniz olsun artık tıp çok gelişti çevremde 4 dü yapan çok kişi var ve çok sağlıklılar.iyi düşünün siz moralinizi yüksek tutun ve bol bol dua edin Allah’ın izniyle hiçbirsey olmaz. Ameliyat tarihiniz belli mi?
Bence doktor değiştirin, biraz üzücü konuşmuş doktor
Aramıza hoşgeldin @Deldenas
Gebeliğin hayırlı olsun
Kardeşim yaptı ona öğle dediler ama bişey olmadı korkma Allah büyük
Canım benim yengem yanlış hatırlamıyorsam 4 bebeğini de sezeryan doğumla yaptı we şu an sağlıklı çok şükür yani her hangi bir şikayet duymadım ben
Bu arada içimi kemiren bir soru war sana sormak istedim canım 3 sezeryan yapmışsın ben 7 haftalık hamileyim ikinci sezeryanım olacak lütfen söyler misin çok korkuyorum ben ilk sezeryanıma 7 sene oldu we yaram halâ ağrıyabiliyor hamile kaldıktan snra arttı bu durum normal mi sence bi de ikinci sezeryanı olurken ilk sezeryan yaranı acıdan yana etkiliyor mu lütfen bunlara açıklayıcı bir cewap arıyorum psikolojimi bozdum iyice
- Hamileliğim benim hiç birinde sezeryan yerimde acı ağrı hissetmedim ben canım hamile olmadığım zamanlarda da hiç ağrım olmadı çok şükür agrı neden olur hiç bilmiyorum doktorunla gorustun mu o ne diyor
İlk doğumu yaptığım senelerde hastaneye çok gittim her hangi bir sorun olmadığını söylediler şimdi hamileyim ağrım çok arttı bu gideceğim kontrolde söyleyeceğim rahat gerilemiyorum öksürüp hapşururken içten yaram açılıyor sanki gibi ağrıyor özellikle hapşurduğumda çok acıyor canım we şimdi korkuyorum yine sezeryan olacağım
Kıyamam size
Umarım bu sefer ki doğumunuz umduğunuzdan daha kolay ve güzel geçer
Sezeryanin ardindan bir bucuk sene gecmeden normal dogum yaptim Bos konusmus baska bisey degil. Canini sIkmaktan baska bisey yapmamis. Sen kendi vucuduna guven.doktorun karar vermesiyle olacak bisey degil
Açıksözlülüğüne hayranım abla
Hahahahha nuris hic gulecegim yoktu Ams napiyim ya sizleri cok seviyorum Ozellikle aranizda bir kactanesi daha fazla Biliyosun.biriside sen
Yaaa teşekkür ederim abla, eksik olma
Bu arada bana Nuriş demene de çok sevindim. Eşim ve çevrem genelde bana hep Nuriş der. Nuran denilince kendimi tuhaf hissediyorum
Daha bir yakın hissettim şimdi seni
Hiç korkma canim Allah nasip ederse ben 5. Sezeryanimi olacağım illaki korkutuyorlar hepsinde benim 4.sezeryanim çok güzel gecti darısı sana insallh hiç korkma
Bende 5. Yapacam nasil annenizin kolay oldumu
Birde canim 8. Sezeryan yapanla 11 kere sezeryan yapanı duydum doktorların en sevdiği şey korkutmak ona kalırsa amaliyat bu ilkde de tehlike var