Nedenini bilmediğim şekilde Eylül dün gece 2 defa, sabah da 1 defa ateşlendi. Dün akşam da ağlama krizine girmişti. Ben boğazı enfeksiyon kaptı falan sanıyordum da bugün gün boyu bir daha ateşlenmedi, huzuru da yerindeydi. Doktora götürecektik, randevu da aldık hatta ama sonradan doktoru arayıp sadece ateşi olduğunu söyledim. Başka bir belirtisi (öksürük, burun akıntısı, balgam vs) yoksa gözlemleyin, ateşi artarak devam ederse getirin diyince götürmedik
Başka da ateşi çıkmadı. Şu an uykuya geçti, çok şükür ateşi de yoktu. Huzuru da yerindeydi bugün
Bu sebepsiz ateş neden oldu sizce ? Diş olabilir mi ?
Çok geçmiş olsun canım benim çevremdeki çocuklarda salya ve ateş deyince herkes diş çıkartacak derlerdi. Birde az önce instagramda da ebe anne diye bir sayfa var onun bebeği baya ciddi 40 derece ateş falan ilaçlarla ilgili ne yapılması gerektiği hakkında o kadar güzel hikayeler atmış ki benim öğrendiğim şeyler oldu içinden
Doktor bana gözlemle dedi ya. Ses değişikliği yok, hırıltı öksürük falan da yok. O günden beri de tekrarlamadı ateşi. Aman tekrarlamasın inşallah da sadece anlam veremedim. Salyaları giderek arttı, hatta gece elini geveleyerek uykuya daldı. Dişten diye düşünüyorum o günkü ateşini de. Hala gözleme devam
Geçmiş olsun güzelim. Diş hafif ateş yapabilirmiş sanırım. Hastalık kaynaklı olsa devam ederdi zaten. Ahh ne zor miniklerin şu diş çıkarma süreçleri Onların yerinden empati yapınca cidden çok zor ya. Kendi insiyatifleri bile yok denecek kadar az