39 yaş gebelik

Benim gibi kırkına merdiven dayayan hamileler varmı :woman_facepalming:t2::crazy_face: korkularınız neler? Herkez yaştan dolayı çocuk sağlıklı olmaz falan diyenler var siz ne düşünüyosunuz

4 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz :purple_heart: Gebeliğiniz hayırlı olsun :ribbon::smiling_face_with_three_hearts:

Söyleyenleri takmayın bence, sağlıkla gelsin bebiş :smiling_face_with_three_hearts:

İyi akşamlar Mucize Anne’ye hoşgeldin :partying_face::star_struck:

Gebeliğin hayırlı olsun canim :smiling_face_with_three_hearts:

Konuşan konuşur siz takmayın boş verin

Ben 44 yasindayim ilk hamileligim ustelik ikiz​:blush:Millet benim yasinda torunlarini kucagina aliyor​:grinning::grinning:Cok sukur suan iyi gidiyoruz ama ara ara bende strese giriyorum,saglikli mi degil mi diye 7 sene bekledik bu guzel haber icin rabbim insallah herkesin bebegini saglicakla kucagina almayi nasip etsin

7 Beğeni

Amin ecmain :palms_up_together:t2:

Rabbim sağlıcakla kucağıniza almayi nasip etsin inşallah

Allah her isteyene nasip etsin kucağını boş bırakmasın inşallah :palms_up_together:t2::two_hearts:

Kız 60 yaşında taş gibi bebek doğuranlar var. Bakma sen onlara ıhhh

Hoşgeldiniz aramızaa​:heart: 45 yasinda tanidigim dogurdu suan cocuk 3 yasina girecek gayette saglıklı ama sen her ay kontrollerine duzgun gidersen aksatmazsan herangi bi sorun olusmaz insallah bunlari sıkınti etme​:blush:

2 Beğeni

Merhaba herkese . Bende 39 yas gebesiyim 11 haftalik su an. Tam 40 yasimda dogmus olacak. 5 yasinda bir kizim var. Ancak korkmuyor degilim de hani … insalalh saglikla aliriz kucagimiza evlatlarimizi :pray:

1 Beğeni

Aramıza hoşgeldiniz bende 42 yaşındayım 19 yaşında bir oğlum var tekrarlayan düşüklerim var ve nedeni bilinmeyen kısırlık teşhisim var. En son 6 sene önce iki aşılama bir tüp Bebek denemem oldu düşük ile sonuçlandı. Biz artık tamamen aklımızdan çıkarmıştık ve Rabbim bir mucize nasip etti. Senin gibi benim de bir sürü korkularım var dile getirmek bile istemiyorum… Ama hep diyorum ki bu mucizeyi veren rabbim beni de kimseyi korkularımız ile imtihan etmesin… Sağlıklı sıhhatli hayırlı bir şekilde rabbim evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin :palms_up_together:t3:

2 Beğeni

Amin aynen bnde çok korkuyorum beynim susmuyor