39+4 tık yok

Kizlar 39 +4 hala bişi yok ne Nisan ne sancı birde kız bebekleri erken gelir derlerdi nasıl olacak acaba doktorum bu ayın 14 kadar bekleyelim sonra bakarız dedi son 3 günüm kaldi korkuyorum

Nie korkuyosun ki kavusmaya geri sayima gececegin icin mutlu olmalisin bence​:smiling_face_with_three_hearts:günde minimum 10hareket say sayamiyosan doktoruna mutlaka bildir

1 Like

Bende de aynı 39 haftalığız ama ne bir sancı ne bir ağrı ne bir nişan hiç bir belirti yok korkuyorum bazen içimde bir şey mi oldu diye yeride kısıtlı hareketlerinde azalmada oldu aklım çıkıyor vallahi erken gelir derlerdi kız bebekler için ama benimde geç gelicek galiba siz sezeryan mı düşünüyorsunuz bebeğin duruşu nasıl ters mı normal doğuma uygun mu

Bende 39+4 um , bende de hiç bir belirti yok :frowning: ilk gebeliğim benimki de erkek , bazen diyorum o da haklı yerine yiyen içen var , ben olsam bende gelmem :slight_smile:

Vallaha canım bizde 40+0 dayız tık yok

1 Like

Normal doğum çok şükür doktor bir sıkıntı yok dedi pozisyonu olması gerektiği gibi ama bebisimgelmek istemiyor

Aynen canm oda doğru yerleri iyi çok şükür :sweat_smile:

2 oglumuda 40+9cu günü doğurdum sabır hanımlar şuan kızıma hamileyim bu ne zaman gelir bilmem rabbim hayırlısı sağlıklı doğumlar nasip etsin :palms_up_together:

40+6 mi :slight_smile: bekliyoruz bakalım bizde :slight_smile:

1 Like

Bende 39+2 den gidiyorum ne nişan ne sancı ne su gelmesi erkek bebek bana da 2 gun sonra gel bakalım dedı cocuk kanalda ama acıklık yok ne olacak bilmem

Benim ters sezeryan olucaz galiba son ana kadar gidicem belki döner diye sağlıklı gelsinler de nasıl ne zaman gelmek isterlerse gelsin bebişler :folded_hands:t2::innocent::smiling_face_with_three_hearts: