39+4 hala dogum olmadi

Kizlar bebegin suyunda azalma oldugunu soyeldi doktor . Alttan muayane yaptilar acilma yok malesef Sancı da yok nts sonuclari cok guzel .bebek saglikli 3 500 kilo . Ama dogum belirtisi rahim acikligi yokn . Persembe gunu sabah gel hâlâ biseu yoksa suni sanci ya da sezeryana karar verelim dedi doktorum . Sizce ne yapmaliyim .suni sanciyla kendime iskence yaptirmak istemiyorum .simdi suni sanciyi cekip cekip doguramamakta var napicam ben yaa

1 Beğeni

Normal sancilariniz yoksa sadece sunici sanciyla bebeğinde hayatini riske atmayin derim etkilenebiliyor suni sancidan çünkü ama siz bilirsiniz tabi yinede

Sizin kararınız tabi ki ama suni sancıyı çekip de açılma olmazsa bebek de riske girebilir. Bence sezaryen olsun. İnşallah bebek doğal yoldan kendiliğinden gelir :blush:

Sunı sancı yüzünden bebeğimin hareketleri durmuştu aniden sezaryan kararı almışlardı serumla bebeği kendine getirmeyi denediler sancıyı kestiler 8 vm açılmam oldu ama sunı sancıdan olsa gerek bebeğim tehlikeye girmişti çoktan sezaryen oldum sonuc olarak

2 Beğeni

Sezeryan en mantıklısı suni sancı kendinize eziyet açıklığınız yoksa bence sezeryan olun ben 35 haftalıktı suyu baya azalmıştı açıklığım bi santimdi saat sabah 9 dan öğleden sonra 4 e kadar suni sancı çektim sadece bi parmak fazla açılmış dediler acil sezeryana alındım ve sezeryan da bana işkence gibi geçti keşke ilk sezeryan olsaydım dertsiz tasasız girer çıkardım dedim de geç olmuştu planlı sezeryan daha kolay oluyor çünkü kendi kararınız bence ama açılmanız yoksa sezeryan sizin için daha iyi olacaktır

1 Beğeni