38 haftada 2.200 olan bebek bu hafta doğarsa yaşar mı((

:confused: 38+3 gün olduk . Bebeyimde doğum poziyonuna dönmüş çok şükür . Ama 2 kilo 200 , 300 gram 2 haftada sadece 200 300 kilo almış bebeyim doktor en az .2.500 olması gerek dedi cok az kilo almış bebeyim hep 1 hafta geriydi sonra 10 gün şimdje 15 gün geriden geliyo dedi. Gerçekdende gelişme geriliyi varmı diye carşamba doplere gel dedi. Akşam çok açık remk az miktarda kahve reng akıntıya benzetdim bugünde ayaga kalkarken arada sırada akıntı karışık su gibi akiyo ama anlam vereçiyorum akıntımı yoksa sumu diye, hareket etmeye korkuyorum artık bu haftalarda bu kiloyla doğarsa yaşar mı bebeğim?

3 Beğeni

Evet kilosu biraz az, ama bu şekilde doğarsa bile Allah bilir tabi ama yaşar tabiki.

1 Beğeni

Peki normal doğum olurmu bebek kilosu düşük olunca be ek normalda kendini ittiremez diyolar doktorum bu konuda bisey soylemedi ama en alt sınır 2.500 olmalıymış

1 Beğeni

Tabiki yaşar neden yaşamasın kilosu az ama çevremde çok bu kiloya yakın doğum yapıp bebeği sağlıklı olan var sadece ilk zamanlar çok dikkat etmek gerekiyor bol bol emzirmek aşırı önemli kötü düşünmeyin lütfen her bebek farklıdır siz kendinize dikkat edin hem şimdi hem de doğumdan sonra da süt yapan gıdaları bol bol yiyin bol sıvı tüketin inşallah sağlıklı olur korkmayın

1 Beğeni

Yasar fazlasiyla

1 Beğeni

Yaşar sadece küveze koyulabilir toparlanması için merak etme canım benim

1 Beğeni

Kilo alması için,bol vitamin depola.

Meyve falan ye ,muz bebeğe kilo aldırıyor her gece uyurken mutlaka ye

Alt sınır 2 kilo sıkma canını. Allah’ın izni ile hiçbir şey olmaz

1 Beğeni

Benim rahmetli annem 40 yaşında kardeşimi doğurdu canım 2.200 kilo ile. Ve hamilelik boyunca ne bir vitamin aldı ne doktora gitti. Ufak tefek sıkıntı vardı ama ciddi hiç bir şey yoktu 9 yaşındaydım çok net hatırlıyorum o yüzden:) içini ferah tut inş sorunsuz sıkıntısız kucağına alırsın :pray:

1 Beğeni

Yüreğinizi ferah tutun inşallah sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza