38+2 lekeleme

Kızlar 38 2 oldum cuma doguma gitcem bugun kontrolum vardi tahlil yaptilar ekg nts hepsi cekildi Az once ic camasirima pembe renginde bi kan geldi bu normal mi ilk kez oldu

1 Beğeni

Doğum hazırlığı canım rahim doğumu hazırlıyor ilerleyen saatlerinde belki sancın başlar günün gelmiş zaten sen duşunu al hazırlığını yap her an için hazırda ol benim anlamda yeni doğum yaptı 1 buçuk aylik onunda pembe lekesi geldi gündüz. 3 de akşam 11 de hafif sancı tuttu evde çekti sancısını sabah 5 e kadar hastanesye felandi işte oylelikle doğum yaptı

Bence sende doğum yapacak gibisin bana öyle geldi hayırlı doğumlarin olsun

Yaaa korkmaya başladim acaba doktora yazsam mi biraz daha beklim olmazsa arariz doktoru tesekkur ederim

Bence yaz canım doktora nişan gelmiş olabilir

Korkma canım illa ki bu bebek doğacak :smiling_face:

Eğer kuranı kerim biliyorsan Meryem süresini oku doğumunu inşallah kolaylaştırır :smiling_face::pray:

1 Beğeni

Peki normal mi sezaryan mi olacak senin

Sezeryan olcak canım

Ciddi kanaman felan olmazsa evde biraz sancılan ama kanama ağır olursa hiç durma hemen git :smiling_face::smiling_face:dua ettim sana sağlıklı bir şekilde bebeğinle o kapıdan çıkarsın inşallah bir avazda doğur eğer normal doğum olacaksa​:smiling_face::smiling_face:

Olsun onun için de geçerli duamm​:smiling_face::joy::pray:

Insallah hayırlısı ile gelsin cuma gün verdi doktor gününden öncede gelirse yapacak bisey yok beklimedeyim şuan

Durmuyo içerde sıkıldı o zaman :joy::joy:

Allah razı olsun​:blush:

1 Beğeni

Çok aşiri hareketli bi kız bebegi insallah çok yormaz beni

Yarın felan hiç bir iş yapma bol bol yat dinlen bence ya yarın yada Çarşamba günü doğuma alacaklar seni kendini yormaa hiç

Kızlar her yaşta öyle demek ki :joy::joy:ilk bebeğiniz mi

:palms_up_together:insallah cnm bakalım haber veririm burdan hayırlısı ile doğumdan çıkarsam rabbim nasip ederse

İnşallah mutlaka haber et habersiz bırakma :smiling_face_with_three_hearts::pray:

1. Bebeğim cnm 10 yil aradan sonra bana bebeğin olmaz demişti doktorlar Cok şükür uzun yillardan sonra oldu valla