Hahahaa bende dogsun diyom sonra korkuyom dogmasin diyom . Bugun hastaneye gitim. O kadar sanliydim ki nstmi gebelik hakinda egitim veren bir abla cekti ve orda da bana cogu bilgiyi aktardi nst duzenli sancim cikti . Cati muanesi oldum acidi biraz 1cm acilmam var . Ve ultrason da 38 degil de 39 haftalik gorukuyir . Hadi bklm heran dograbilirim. Bugunden itibaren sancilarimi not edecegim . Sancim var ama ben anlamiyom ben normal karin sertlesmesi saniyorum . Yalanci sanci ama bugun acilmam cok olsaydi il e sevk edeceklerdi … benim adaam da bugun demisti valizi arabaya koyak diye bende bugun ya geri gel.esem diye evin her tarafini duzeltmistim kizimiz yine bize oyun oynadi ama bu hafta icinde dogracagimi dusunuyorum . InsAllh guzel dogum hik olur da sizlerde de guzel seyler aktaririrm . (Her gebelik ayni degil spotunu da verek )
Ay hadi inşallah benim çatı muanesi falan olmadığı için açılma var mı yokmu hiç bilmiyorum yalancı sancılarda sıklaştı iyice hergün aha diyorum bu sancı sıkılaşır uyuyorum geçiyor sonra inşallah sağlıkla hemencecik gelirler artık
Amin insAllh . Agrin olunca acile gidersen kesin bir ebe altan muane edip acilmana bakar .
Acile gidince öyle yapıyorlar zaten ama benim de sertleşme had safhada artık sürekli karnım taş gibi ama sancılar sıklaşmıyor su nişan falan da olmayınca gitmiyorum 5 inde kontrolüm var onu bekliyorum doktora 37+2 de gitmiştim 10 gün sonra gel tabi o zamana kadar bebekte gelebilir dedi heveslendim ama yok
Birde canım seninde aynı mı bugün ben hiç yürüyemiyorum neredeyse çok zor yürüyorum sanki aşağıdan birşeyler inecek gibi
Benim de karnim tas gibi nst girdigimde bebek biraz sertlesin sanci cikiyor suan sancim var ama aci yok duzenli bir sanci var . InsAllh acisiz olur . Cati muanesinde kendini cok.kasmasan rahat gecer ben hic utanmadim ama hafif acimam oldu kasmama ragmen ama dayanilmayacak bir aci degil … belki sendede acillma vardir yavas yavas gerceklesebilir. . Bebegin sertlesmesi zaten doguma hazirlik . Son olarak da bebegin pozisyonu asagida oldugu halde bende cok bir baski olmuyor bugun dusun cati muanemi oldum pazar gitim esimle sebze almaya hatta bugun asiri haraketliyimbebegim geleck diye mi yoksa muanem guzel.gectigi icin mi bilmiyom cok enerjim var Bebegin sayili gunleri kalmis anne geliyom ben diy sana uyari veriyor . InsAllh Sag salim alirsin kucagina bebisi
İnşallah hepimiz tabi ki ayyy aynı ben içimde bir mutluluk var bugün böyle dans etmek falan geliyor içimden ama yürürken de sanki birşey batıyor sanki birşey çıkacak gibi bir hali var ama bakalım bekleyeceğiz artık
Bende tüm gebeligi devlette gecirdim bacım her hastahane bir olmadigi gibi senin gittigin hastahanede vermiyolar ben diyim sana birdahaki kontrolunde sor bence ultrason fotografi baska devletlerde veriliyomus ben gic almadim diye hıyarlık etmeyip versinler. Kendi ceplerindenmi cikiyo o kâğıtların parası vergi veriyoruz okadar
Bakalım dogurmasam sorayım doktora hıc degıl hatıra olur.