37 haftadayım bebeğin başının aşağı indiği anlaşılır mı ya da baş aşağı dönmesi için neler yapabilirim doktorum yürüyüşü önermiyor ayakları aşağıda olduğu için daha da inmesin diyor sonra geri dönmesi zorlaşır diyor yardımcı olabilir misiniz?
Şimdiye kadar gırgır yapmak ile secde pozisyonu önerileri geldi
Secde pozisyonun da biraz zorlanıyorum ama gır gırı yapıyorum peki başının aşağıda olduğunu nasıl anlayabilirim
Secde pozisyonunda döndüğünü bende duymuştum gebelik pilatesi yapan hocalar da yaptırıyor onu bebeğin donmesi icin
Çok zorlanıyorum ama denicem yine de
Genelde hep tekme atıyor ya hareketlerini karninın üstünde hissedersin
Plates ve merdiven inip ciktim surekli 31 haftadan beri asagida 39 olucam Halen asagida
Yani yukarıda oluyor tekme ama sağ ve sol yanlarımda da hissediyorum
İnşallah benim ki de sizin ki de bir an önce döner
Inshallah doner canim ama canini sIkma Benim ucu de son an dondu.
Maşallah bu 4 üncü mü
O da kollarıdır belki
Evet canim bu 4
Hareket olarak kesin bir bilgim yok ama namaz kıödığım için mi bilmiyorum (secde pozisyonunda dönüyor deniliyor ya) ama 29.haftamda komtrole gittiğimde dönmüştü ve ben ondan 2-3 hafta öncesinde eşime demiştim bebeğimiz artık döndü galiba diye çünkü önceden çoookk aşağıda hissettiğim tekmeleri artık yukarlarda sürekli hissediyordum. Ve gerçekten de kontrole gittiğimde dönmüştü.
Tekmelerini ayaklarını mideme dogru hissediyorum . Ben anlayamadım açıkçası doktor ultrasonda gördü 34. Haftada bu dönmüş dedi sonra zaten hep orada hissettim tekmeleri
Allah bağışlasın maşallah hayırlı doğumlarınız olsun inşallah
Evet deniyorum secde pozisyonunu ama çok kalamıyorum nefesim kesiliyor yani 5 dakika da olsa yapmaya çalışıyorum hayırlısı inşallah döner
Bilmiyorum kıpırdanırken hareket ederken de mi bilmiyorum tekme gibi hissediyorum yani karnımın he yerinde hareket hissediyorum ama yukarıda çoğunlukta hissediyorum bilmiyorum bakalım bu hafta gidicez doktora öğrenicez 37. Haftaya girdik çok şükür
Döner canım döner doktor bana suyunda sıkıntı yok döner o demişti 2 hafta sonra dönmüştü
Bende 37+3 um peşpeşe doğuracağız
Bisey kalmamis canim dogurmaya senin arkandan Hevva abla gelir umarim sonra ben geliyorum qaliba 15 gun kaldi dogurmaya Allahin izniyle