37+5 den selam, normal doğum yapacak olan Annişler toplanalim

Çatı kontrolumde normal yapabileceğimi söyledi doktorum hayırlısıyla kızımızı bekliyoruz :blush: normal doğum yapanlar neler tavsiye edersiniz napmaliyiz ilk gebeliğim tavsiyelere acigimmm yorumlarınızı bekliyorummm

3 Beğeni

Sen sor, ben cevaplayım :blush:

1 Beğeni

Dogumumun kolay geçmesi için neler yapmam lazım şuan bekliyoruz kendiliğinden gelmesini 29 ocağa kadar beklicez dedi doktorum gelmezse 29unda kesin yatış vercekmis …

1 Beğeni

Şimdiden hurma yemeye, ananas suyu içmeye başla. Merdiven inip çık. Ördek yürüyüşü yapabilirsin. Nefes egzersizlerine başla ki doğumda çok yardımı oluyor

2 Beğeni

Nasıl anlicam doğumun başladığını acaba korkuyorum napcami bilmediğimden :smiling_face_with_tear: 5 cm olmadan yatirmiyormus doktorum hangi durumlarda beklemem gerekiyor ?

1 Beğeni

Hurma ananas ahududu yaprağı çayı ördek yürüyüşü iyi geliyormuş bi de doğuma giderken Meryem Ana otu var ondan koyuyolar suya dua ile oda ot açıldıkça açılman artar diyorlar kuzenime yapılmıştı işe yaradığını söylediler ama vaktinde de sudan çıkması gerekiyormuş egzersizler iyi geliyo diyolar

35+2 selam olsun​:sweat_smile:

Çok duygulandım :face_holding_back_tears: en son müjdeli haberi beraber kutladık simdi doğum bekliyoruz :face_holding_back_tears::face_holding_back_tears:

yürüyüş yapmak, merdiven çıkmak, cinsel ilişki, göğüslerin uyarılması, pilates topu üzerinde kalçanızla yapacağınız dairesel hareketler kısmen işe yarayabilir. Bazı ‘hurma, ananas, ahududu yaprağı çayı’ gibi gıdaların tüketiminde zararsızdır. Ancak miktarını abartmayın günde 1 fincan yeterli

Cinsel birlikteliği benim Dr öneriyordu nedeni Spermin içinde bulunan prostaglandin adlı madde, doğumun başlaması için birinci sinyal. Hatta suni sancı için kullanımı dahi var. Vajinal suni sancı olarak isimlendirdiğimiz yöntemde vajina içine yerleştirdiğimiz ilacın etken maddesi de sperm gibi prostaglandin içeriyormus

Bu hareketleri yapabilirsin canım

2 Beğeni

37+4 olduk canım bizde sag salim kucagmiza alalim insallah bende hurma yemeye başladim yürüyüslere fln sıklastrdim 4.dogumum olcak merdiven inip çıkmak cok faydalı squat yapiyorum bi yerlere tutnarak cok sükür dogumlarim zor olmadi allah bi avazda kurtarsin insallah :heart:

1 Beğeni

Kizlar ya göğüslerin uyarılması diyoruz o nasıl bişi

1 Beğeni

Gebelik sırasında, hormonal değişiklikler ve vücuttaki fizyolojik adaptasyonlar nedeniyle göğüs uyarılması artabilir. Bu, meme uyarılması sonucu oluşan hassasiyet, büyüme veya dolgunluk hissi gibi durumları içerebilir. Gebelikte östrojen ve progesteron gibi hormonlardaki artışlar, göğüs dokusundaki değişikliklere yol açarak bu tür duyumların yaşanmasına katkıda bulunabilir. Bu belirtiler gebelikte yaygındır ancak her kadında farklılık gösterebilir.

Çok teşekkür ederim