36 Haftalık olanlar

Merhaba, 36 haftalık olan anneler nasıl hissediyorsunuz neler yaşıyorsunuz bebeğin gelişimi boyu kilosu nasıl??

1 Beğeni

Suan 37+2 ama gecen hafta rahatlamış hissetmeye başladım. Mide yanmalarım coktu azaldı daha rahat nefes aliyorum aşağı inmiş bebeğim. 36+1 de muayenem vardı 3200 gr dedi doktorumuz. Sadece bel ve kasık ağrılarım oluyor ve cok cabuk yoruluyorum. Haraketleri daha keskin olduğu icin geceleri uyuyamiyorum o da galiba hepimizin ortak sorunu. Siz de durumlar nasil :cherry_blossom::hugs:

Benim bebeğim 35. Hafta da 2200 çıktı kilosu az mı siz nasıl bu kadar kilo aldırdınız bebeğe ben ne yesem olmuyor :roll_eyes:

1 Beğeni

Az degil kilosu normal haftada 400 gr aliyorlar bundan sonra yaklasik zaten bence gayet iyi :two_hearts:Beslenme tarziyla alakalı sanırım. Ben protein ağırlıklı beslenen biriyim bir de cok muz ve kabak cekirdegi yedim kaşar yoğurt roka biber her gün tükettim. Bir de ben yesil mercimek bamya haftada 1 yiyen biriyim onlardan sanırım. Doktor beslenme ve genetik olarak kilonun etkilendigini söylemişti . Saglikli olsunlarda insalah :cherry_blossom:

Bugün 36+3 olduk kontrolümüz vardi çok güzel geçti. Kızımız bugün 2800 Gr 47 cm çıktı. Hareketlerimiz de çok iyiydi nst de iyi geçti. :nazar_amulet::nazar_amulet: Kızım iyi ama ben zorlanıyorum bu aralar. Bacaklarımda çok ağrı var yürüyemiyorum. Bazen elektrik çarpması gibi bir şey oluyo yürürken kitleniyor… ayaklarım da bacaklarim da sis ama doktorum normal diyo Bacaklarımdaki ödem için idrarda protein kaçağı var mı diye tahlil istedi bugün. Çok şükür temiz çıktı. Haftaya yine randevumuz var bakalım .

@Reyhan-sasmaz bizde bugün kontrole gittik 2900 küsur olmuşuz iyi geçti çok şükür,ama hala doğum şeklimiz belli değil :woozy_face:

1 Beğeni

Bizimde belli değil daha erken dedi doktorum :smiling_face: maşallah size de :nazar_amulet:

36+2 haftalığım miğde yanmalarım azaldı bebeğim aşağı inmiş 3100gr dedi doktorum belimde kasıklarımda karnımın alt bölgesjnde ağrı var hareketleri çok belirgin göbegimi daha hafif hissediyorum

36+6 olduk bugün kontolümüz vardı kilosu 2800 normal dedi doktorumuz bana az gibi geldi çünkü 1 haftada 100 gr aldı sadece ama takmıyorum kafama haftasına uyumlu dedi doktorumuz , gebelik şekeri oldugu için diyet yapıyorum zaten bebeğin şekerden etkilenmemesi daha önemli :smiling_face: bende durumlar biraz ağırlaşım belim sırtım bacaklarımda ağrı oluyor az kaldı doguma diyedir düşünüyorum egzersizler çok iyi geçiyor ağrılara. Şimdilik böyleyiz. Hepimize hayırlı doğumlar diliyorum​:two_hearts::cherry_blossom:

1 Beğeni

Benimde aylardır tek sıkıntım genital bölgem çok acıyor özellikle gece yattığımda sağdan sola falan dönerken yeni yeni mide yanması başladı doktor 35. Hafta da kilosuna 2200 dedi bana az geldi ama doktor birşey demedi zayıf vs diye bakalım pazartesi gideceğim tekrar ne kadar kilo almış olacak