Baktım bacım
Benimde 38+4 ve 3 kilo 100 gr
35 .haftadayim 2.200 dedi dusukmuş kilosu. Muz ve kaşar çok kilo aldiriyormuş onlari yiyiyorum
Merhaba anneler ben 32 haftalık hamileyim ama ultrasonda 34 haftalık çıkıyor bebeğim ve kilosu 1.850 Gr sizce normal mi doktor normal herşey dedi fakat 32 haftaya uyumlu kilomuz biz 34 hafta gorunuyoruz ultrasonda yardımcı olur musunuz kafam karıştı
Benimki 36+0 da 2700 dü…
Ultrason her zaman doğru haftayı vermiyor ya küçük ölçüyor ya da büyük son adet tarihiniz neyse her zamsn o baz alınır
Bende öyle düşünüyorum fakat bir sikintida yok dedi doktor sağlıklı beslenmeye çalışıyorum hazır gıdalar tuketmiyorum nette okudum 32.haftadan sonra daha hızlı kilo alıyormuş bebekler boy uzaması duruyormuş kiloya geçiyorlar mis oyuzden biraz daha içim rahatladı sizlerede teşekkür ederim ilgilendiğiniz için sağlıkla doğsun bebislerimiz
35+6 da gittim 3300 gr dı gelişimi 2 hafta önde gidiyormuş 38. haftaya gün verdi Sezeryan için 39. Hafta bayrama denk geliyor bende 38. Haftada erken diye düşünüyorum
Ben de 34+1’de gittim doktora 2 kilo 2 kilo 333 gram dedi
Meyveli yoğurt değil köy yoğurdu bulabilirsen tavsiye ederim sade kefiri ve her gün yumurta da mutlaka tüketin
34+4 te gittim 2500 dü 36+4 te gideceğim inşallah 3 ü görürüz
Görürsün kesin
İnşallah canım cok sağol