Kizlar ben 36+6 haftalık hamileyim afedersiniz dünden beri sancı falan da yok sadece picamam iki kez ıslandı acaba bebeğin suyu mu diye endişeleniyorum lavaboya gitikten sonra 5 daka sonra ıslaklık oluyor sizce ne ola bilir
Su oldugunu anladin mi bence hastaneye git ne olur ne olmaz
Bilmiyorum kendi kendiliğinden ıslanıyor sancı falan yok önceden oluyordu arada sancı bir hafta önce hastaneye gitim doktor dedi bana bebeğin baş aşağı dönmüş ama doğum nezaman demedi vijinam çok baskı yapıyor olmasa akşam doktora giderim
Bnce git cnm insanin ici rahat etmiyor
Akşam eşim gelince giderim canım
Bencede git bebegin suyu falan azalir bazen sancida olaya biliyor imkanin varsa simdi git
Şuan imkanım yok evde kimse yok çocuklar tek başına kalır diye eşimi bekliyorum
Bizede haber ver acaba neymis bizde bilgilenelimm
Eşim daha gelmedi mesayi yapıyor
Cnm Ya eşin dışında Eltin Ne bileyim Kaynanan Görümcem falan yok mu beraber gidin çocukları oraya bırak
Biz onlarla konuşmiyoruz ama sancım falan yok sadece iki kez picamam ıslandı
Suyunun gelmesi için sancı olmasına gerek yok en kısa zamanda git canım bebek o suyla yaşıyor Allah korusun istemsiz geliyorsa yani çişimizi tutup bırakabiliyorsun ama suyun geldiğinde boşalırcasına akıp gidiyor tekrar gelirse dikkat et buna
Kiz bazen sancisizda oluyor ambulansi ara en azinda. Gotursunler bk saat kac oldu
Gittin mi canim ne yaptin
Evet gitim iki saat önce geldim
Hafif sancı çıktı ama doğum sancısı değil dedi acilmam da yok ama bebek baş aşağa dönmüş dedi ve az kalmış doğumuna dedi eyer sancı yada kaç yada su gelirse direk gel buraya dedi herşeye hazırlıklı ol dedi şekerim de iyi çıktı çok şükür şimdi bekliyoruz bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah
Haber et canım bişey olursa rabbim kolaylık versin canım
Amin inşallah cümlemizin haber ederim canım
Iyi ki gittin cok merak etmistim saglikla gelsin bebis dikkat et kendine
Amin inşallah Allah razı olsun canım seninde inşallah