36+4 üz çok istiyorum fakat eşim asla müsade etmiyor yapabilirmiyim diye düşünmekten alikoyamiyorum çok heves ediyorum 14 gün sonra sezeryanim var 27 Mart’ta
Bebeğin kilo alıp yağlandığı haftalar bunlar. Ben tutmuyorum. Şimdiye kadar hep tuttum ama her sene olan bişey değil içimde bana muhtaç bi canlı var onu riske atamam. Hatta iştahım azaldı bu dönem ama sırf o kilo alsın diye zorla yemek yiyorum. İslam kolaylık dini bize bunu sonra tutmanın imkanını vermiş hamilelikten dolayı. Yanlış anlamayın ama ben bu ısrarı anlamıyorum
Öncelikle yazımda ısrar ile alakalı bir cümle varmı ısrarcı olsaydım bugün üçüncü günü kendim tutardım.Aklima takıldı tutanlar tutabiliyormu nasıl bir süreç de ilerliyorlar içinizde ki canlıyı riske atmayan tek siz olamazsınız bizde anneyiz ve bu platform birbirine danışma konuşma muhabbet etme endişeleri giderme platformu.Ayrica ikinci gebeliğim ve kendimce gayet de bilinçli ve iyi ayrıca içimde ki canlıyı kendimce bütün annelik duygularım ile düşünüyorum çünkü o benim evladım ve benden başkada kimse onu benim kadar düşünemez.Ramazan olduğu için heves ettim bu durumda tutan varmı yapılabilir mi bunu sordum ilerisi yok.