Hele 33cu heftedeyem
Bes niye bele tez vurdurmusuz men bilen o iyne 24 saat 48 saat erzinde vurulur
Yoxe progesteron iynesidi usagi saxlamaq ucundu hekimim dedi indi vurdur her hefte 1ni vuracam
Ben yaptım bı sıkıntı olmadı suyun bitmişti erken doğdu kilosu 2650 ydi eve de geldik bı sorun olmamıştı sadece prematüre grubuna girdiği için biraz hastaligimiz çok oldu
Nece hefdesinde dogum yaptdiz?
Ben 6 bucuk sene önce 34 haftalık yaptım elhamdülillah bir sıkıntı yaşamadım 1 hafta küvezde kaldı sadece şimdi teknoloji tıp daha da ilerledi sağlıkla kucağına alırsın yavrunu inşaAllah
34 hafdada dogum yaparken kac kilo idi?
Ben 35 TE yaptım Azeri değilim kuvezde yatma felan olmadı bizde
Ben de dört ay önce 35.haftamda doğum yaptım açılmam vardı 26.hafdan beri hep yatıyordum en son suyum gelince mecbur doğum oldu ama çok şükür bir sıkıntı olmadı bebeğim üç kilo doğdu küvezde kalmadı hiçbir sağlık sorunumuz da yok çok şükür
Stendi anestezi ile takıyorlar zaten çok kısa r süre de takıp çıkarılıyor. Doğumdan sonra da aynı şekilde anestezi ile çıkarıyorlar. Takılıp çıkarıldığını hissetmiyorsunuz. 24. haftamda takıldı bana doğum sonrası 40ım çıkınca çıkarıldı. O takılmasaydı etken doğum yapacaktım muhtemelen , takıldıktan sonra çok rahatladım ağrım olmadı hiç, çok su içmem önerildi ve stend olduğu için ttemizliğe ekstra dikkat etmeniz lazım enfeksiyon kapmamak için.
Boyreynizde das var idi sizinde mende das var idi stend oncu taxildi peki stendi cixararken dasinizida cixartdilar ikisinide ayni gundemi cixardilar?
2 kilo 40 gr ama ben 10 gün hastanede de yattım suyum geldiği için