35. Hafta karın ağrısı

hayırlı akşamlar kızlar, 35. Haftamdayım salondan mutfağa geçip 1 bardak su içiyim aşırı karnım ağrıyor ve sertleşiyor, uzanıyorum 10/15 dk sonra geçiyor tekrar bir şey için kalktığımda aynı ağrı geri başlıyor, sizce yalancı sancı mı nedir

Benim Karin agrim fazla ayakta kaldigimda (2-3daka) oldugunda basliyor

Benimde aynı dün çok kötüydüm bi an doğuruyor muyum acaba diye düşündüm :face_holding_back_tears:

Anca uzandigim zaman geciyor çok ayakta dolanamiyorum

Doktorunuza söylediniz mi bu durumu

Hayır Herzaman cocugmun asagida olmasina bagladim,kontrolle falan da gidiyordum hersey yolunda diyordu bende bise demedim hic

Anladım, inşallah vakti zamanı geldiğin de sağlıcakla kucağımıza alırız son haftaların stresi anlatılmaz yaşanırmış resmen

İnşallah . Aynen hiç deme insan yorgun bitkin sevinc dolu oluyor.

Ne kadar kaldi senin

35+5 günlük olduk çok şükür bi yandan günler çabuk geçsin istiyorum bi yandan hamileliği çok özleyeceğimi düşünüyorum karmaşık duygular :face_holding_back_tears:

Bende 33 haftalığım bende de oluyor özellikle ayakta kaldıysam bazen öyle bir ağrı giriyo öyle kasılıyorum ki doğuruyorum zannediyorum. Doktoruma sormuştum normal kendini vücut doğuma hazırlıyor sıklaşmadığı suyun gelmediği sürece endişelenme demişti. Bir de şimdi dayanamıyorsan doğumda o acıyı 8 10 saat çekiceksin napıcaksın demişti :sweat_smile: korkmuyor değilim biraz

Bende özlicegim ama sanki gelse kafa olarak daha rahat olacagim

Bende çok korkuyorum yaaa :see_no_evil_monkey::see_no_evil_monkey:

Evet, inşallah rahatlarız