Dünden beri azalma hissediyorum. Takibini nasıl yapacağımı bir türlü idrak edemedim. 2 saatte 10 hareket derken tam olarak ne demek istiyor?
Elimi koyunca birkaç hareket hissi yakaldım ama kendi kendime hissetmedim. Gece yemek yedim, tatlı yedim. Hiçbir şey yemesem bile geceleri uyumadan önce çok hareket olurdu. Evham mı acaba. Takibi nasıl olmalı
Doktora gitmeniz daha sağlıklı olur bence belkide erken doğumun habercisidir inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız
Benim de öyle oldu bende 35 inci haftadayım iki gündü hareket leri azdı ama akşam hareket lendi ama bir şey diyim mi zaman azaldıkça yeri daralıyor yeri daraldikça hareket alanı azalıyor bundan da olabilir ha sana hastaneye gitme gerek yok demiyorum ama beden bizim bebek bizim en azından bir terslik olur da hisseder insan değil mi sen dinlenmene bak eğer ki bir rahatsızlığın yoksa bence gerek yok hastaneye doktor um da böyle demişti bana ama yine de tercih senin bir terslik hisseder sen git
Ben de hemen hastaneye gitmek istemiyorum. Çok yoruluyorum hastanede. Kan, idrar, nst, sıra beklemek derken dermanım kalmıyor. Takip edeyim. Dediğiniz gibi olabilir.
Dinlenince hafif kıpırdamalar dahi hareket lerini say iki saat içinde 10 hareket isteniyor hareket varsa ağrın yoksa kasma kendini